Køb din egen flydende ø for 30 millioner

For den sum får du en blanding af en ø og et luksusskib der er 20 meter bredt og 37 meter langt - en prototype er ved at blive bygget.

Din helt egen mobile ø kan placeres hvor som helst. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR

Ideen, som det østrigske firma ORSOS Islands har fået, går ud på at kombinere en luksusejendom på land med en luksusyacht til søs.

Læs også: Her er fremtidens hotelværelse

Og det er der kommet en ejendommelig flydende ø ud af, hvor ejeren selv kan bestemme hvor "tingen" skal ligge.

Øen skal kombinere personlig atmosfære, naturoplevelser, komfort som i et hus, men også fornemmelsen af at være på en yacht, der kan flyttes.

Der er plads til 12 overnattende gæster i seks dobbeltværelser, og der er sovepladser til fire besætningsmedlemmer.

Den flydende ø har tre dæk på hver 400 kvadratmeter - øverst er soldækket med BBQ buffet, bar og solstole til 15 personer. Plus et overdækket lounge-område, hvis man vil lidt væk fra solen. Man må heller ikke glemme jacuzzien på øverste etage.

På det midterste dæk, hoveddækket, er en stor terrasse, beregnet til solbadning og til at hoppe i vandet fra. Her findes restauranten, bar og køkken, og en stor dagligstue og lounge med glastag, der sørger for naturligt lys og som samtidig kan skydes til side, så man får frisk luft.

Via dagligstuen går man en halv etage ned til de seks værelser, der stort set er ens og på 20 kvadratmeter. Der er badeværelse i dem alle.

På det allernederste dæk under vandlinien foregår underholdningen - her er et lille teater, karaoke og dansegulv. Også hoved-køkkenet findes her.

ORSOS Island er tænkt som et tilbud til private rigmænd og små luksushoteller. Prisen er som nævnt i nærheden af 30 millioner kr., og den første prototype er ved at blive bygget.

Læs også: Køb din egen strand