Knas i julesalget

Danskerne vil tilsyneladende hellere holde jul end rejse, derfor to rejsebureauer er nu ude med "lokkemad" - køb en jule-nytårsrejse og få en sommerrejse med gratis.

Apollo lancerede sit juletilbud torsdag, og dagen efter var Bravo Tours ude med sin pressemeddelelse. Fold sammen
Læs mere
Foto: Paul Miller

Nogle år er julen mere rejsevenlig end andre.

Læs også: Kom billigt direkte til solen

Ligger julen i weekender, hvor de fleste charterrejser har ud- og hjemrejse, er det en dårlig rejsejul. Det med enten at komme hjem eller tage af sted midt i julen er danskerne ikke til. Det er enten eller.

I år er dette problem ikke aktuelt, men alligevel er der tilsyneladende knas i julesalget.

I hvert fald er der nu to charterrejsebureauer, der er på gaden med specialtilbud: Køb en jule-nytårsrejse nu og få en sommerrejse gratis med.

Apollo var først på gaden med deres tilbud. Her er det salget af Thailands-rejser, der ikke går så godt, for det er i forbindelse med køb af en rejse til en thailandsk destination over jul-nytår at man får en sommerrejse, hvor man kan vælge mellem flere destinationer som f.eks. Kreta, Mallorca, Rhodos, Tyrkiet og Bulgarien. Tidspunktet skal fastlægges med det samme, men man kan godt "give" sommerferien videre til andre.

PR for sommerrejserne
"Vi vil gerne gør danskerne opmærksom på, at sommerrejserne for 2010 er til salg nu. Og så er det altid interessant at få en indikation af, hvor danskerne gerne vil rejse hen til næste sommer. Så kan vi bedre justere og finpudse vores udbud”, forklarer salgschef Kevin Knudsen. 

Hos Bravo Tours er det jule- og nytårsrejserne til De Kanariske Øer, der udløser en sommerrejse - og den går til Kreta.

Apollo lancerede sit juletilbud torsdag, og dagen efter var Bravo Tours ude med sin pressemeddelelse.  

"Vi gik og lurede på, hvordan vi kunne afslutte fødselsdagsåret med et brag af et tilbud, og så kom vores salgs- og marketingdirektør, Tina Hyldgaard, på denne fantastiske idé, hvor vi giver vores gæster en ekstra ferie oveni handlen," siger  Peder Hornshøj, adm. direktør i Bravo Tours, der har fejret 10 års fødselsdag hele 2009.