Klamme ting, folk gør i fly

Fra bleskift til klip af tånegle. Se ti af de mest frastødende ting, folk kan finde på at gøre undervejs på flyturen.

Det gør flyturen meget lidt behagelig, når passageren i sædet bagved smækker sine bare - eller bare strømpebeklædte - fødder op på ens sæde eller armlæn. Fold sammen
Læs mere
Foto: Colourbox

Der kan være mange grunde til, at tanken om et to-cifret antal timer i et fly sjældent er den del af en ferierejse, man glæder sig mest til. For lidt plads, sløj mad, dårlig luft, ventetid. Men tit og ofte handler irritationen om medpassagererne. Og deres dårlige vaner.

Rejsewebsitet jaunted.com har lavet en liste over ti af de mest ækle ting, man kan opleve ens medpassagerer bedrive i luften.

10. Surfe datingsider på nettet

Mens de små skærme til film og anden underholdning, som er installeret i sæderyggen foran en, er produceret således, at skærmen kun kan ses klart af den, der sidder lige ud for den, forholder det sig lidt anderledes med de fleste computerskærme.

Så skulle din medpassager pludselig føle trang til at gå amok i flyets mulighed for wifi og chatte med asiatiske 18-årige eller søge efter friske piger, er det svært at undgå at være ufrivilligt med på sidelinjen.

9. Fødder og bare tæer

Der findes fodfetishister. Men de er i mindretal, og de fleste synes derfor, det er meget lidt festligt, når personen i sædet parkerer sine fødder i strømpesokker på dit armlæn. Fødder, der har været lukket inde i sko, dufter som udgangspunkt ikke af roser, og grundet den begrænsede plads på især økonomi-klasse er der ikke ret langt fra armlænet og de uvelkomne fødder til dit ansigt. 

Det ubehagelige skridt videre er dem, der benytter den uvirksomme tid ombord på flyet til at smide både strømper og sko og klippe sine tånegle. (og ja, man må desværre gerne have negleklippere med ombord på flyet).  

8. Bleskift i midtergangen

Det siger formentlig sig selv, hvorfor passagerer, der rejser med små børn, som trænger til en ren ble, ikke er flyets mest populære, når de vælger midtergangen, lige ved siden af sagesløse passagerer, som gerningssted for åbningen af den beskidte ble.

Næste: Er passagerer, der savler eller dyrker sex under tæppet, værre? Se mere her  

 Rejseliv.dk spørger: Har du selv oplevet medpassagerer udføre frastødende ting? Kom med din kommentar herunder.

LÆS MERE