Klage: "Der er jo fisk i havet!"

Der klages over meget, men de sjoveste i år er nok, at der var sand på stranden og at der svømmer fisk i havet.

"Ingen havde oplyst os om, at der var fisk i havet!". Sådan lyder en af de mange absurde klager, der er indløbet fra turister denne sæson. Fold sammen
Læs mere
Foto: flickr/SamCheong
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det er ikke altid, det er nemt at tage en klage alvorligt.

Den australske rejse-netside travel.com.au har samlet en række af de mere lattervækkende klager, som f.eks. at der hopper for få kænguruer rundt i lanskabet omkring Sydney, at der er for mange turister i Europa om sommeren og for få europæere taler engelsk.

Øvrige klager: "Det er jeres skyld, jeg er gravid"

Andre rejsende har udtrykt skuffelse over, at der er for koldt til, at man kan stå på ski om vinteren i Japan og at der er for lidt frisk luft i Singapore.

En kvindelig rejsende, der havde taget sine egne børn med til Fiji i skoleferien, klagede over, at der også var så mange andre børn.

Frustration blev til raseri for en rejsende, der opdagede, at den Gucci-taske, hun havde givet 20 dollars for i Kina, ikke var ægte.

At der på nogle græske strande er sten og ikke sand kan også være et klagepunkt. Mere overraskende er det måske, at nogen også har klaget over, at flysæderne var for behagelige. Problemet med sæderne hos Emirates' Airlines var, at passageren mod sin vilje hele tiden faldt i søvn under flyvningen.

Se også: Kæmpebryster beskadiget under turbolens

Rejseliv.dk spørger: Kender du andre sjove eller mærkelige klager? Kom med dem herunder.

 

"Der er fisk i havet"
Den britiske afdeling af Thomas Cook-rejser og sammenslutningen af britiske rejsearrangører er enige om, at engelske turist, der ikke alene klagede over, at der var enormt "sandet" på stranden, men især over at der også svømmede fisk rundt i havet, tog prisen.

"Ingen havde oplyst os om, at der var fisk i havet. Børnene blev skræmt," jamrede turisten.

En anden britisk turist, der boede på et Novotel hotel i Australien, havde klaget over, at hans suppe var for krydret og for tyk. Det blev dog opklaret, at han havde spist saucen.

En kvinde har beskyldt et hotel for, at det var årsag til, at hun var blevet gravid.

Andre klager har handlet om, at "der er for mange spaniere i Spanien" og "for meget karry i retterne på en restaurant i Indien".

En seng til hunden
Hotelkæden Best Western har til listen over klager føjet nogle af de besynderlige krav gæster kan finde på at stille; bl.a. en "barnepige" til en gruppe af sex-afhængige, en menu, hvor al maden skulle være blå, og en ekstra seng til hunden.

En gæst, der havde fået nok af vejret, bad hotelpersonalet om at sørge for, at det holdt op med at regne. En anden bad personalet om at tape vinduerne til, så Solen ikke skinnede ind i værelset.

En tredje gæst insisterede på at få et andet værelse, fordi airconditioningapparatet lavede mærkelige lyde. Lyden viste sig, at hidrøre fra en batteridrevet tandbørste i gæstens egen kuffert.

Andre særprægede ønsker fra gæster har drejet sig om, at gæsten har ønsket at låne deres sko, har spurgt dem om de ikke kunne køre dem til bestemte butikker, eller de har villet låne de ansattes biler. Andre har villet gifte sig med deres døtre.

Se også: Sådan får du IKKE medhold i din klage