Kæmpe udsalg på flybilletter

Mange flyselskaber holder netop nu stort udsalg på flybilletter, og der kan være rigtig mange penge af spare.

Foto: Iris

Drømmer du om en tur til Australien, så er det nu, du skal slå til.

Du kan finde de billige billetter her på Rejseliv.dk.

Det prisvindende flyselskab Cathay Pacific tilbyder indtil 31. januar billige flybilletter til Sydney, Melbourne, Brisbane, Adelaide, Cairns og Perth.

Og priserne starter under 6.000 kroner for returbilletter. Kom til Melbourne fra 5.970 kr., Perth fra 5.971 kr., Cairns fra 6.058 kr., Sydney fra 6.080 kr., Brisbane fra 6.098 kr. og Adelaide fra 6.114 kr.

“Det er adskillige tusinde kroner under, hvad en flybillet til Australien plejer at koste”, fortæller Allan Petersen, Sales Manager Scandinavia, Finland & the Baltics for Cathay Pacific, og fortsætter: “Normalt vil den billigste pris til f.eks. Melboune ligge på over 8.500 kroner”.

Selvom billetprisen er i bund, holder komforten stadig. Cathay Pacific hører hjemme i den sydende metropol Hong Kong og bliver gang på gang kåret som et af verdens bedste flyselskaber.

Benhård konkurrence
“Der er benhård konkurrence på Australien lige nu, og det her er den billigste kampagne til Australien, som Cathay Pacific nogensinde har haft”, forklarer Allan Petersen.

“Det er ikke lang tid siden, at det var fuldstændig utænkeligt, at billetterne ville komme ned i det her prisleje. For ganske få år siden kostede en billet til Australien rask væk 10-12.000”, siger han.

De billige billetter skal bestilles senest d. 31. januar, men vent ikke for længe med at bestille for der er begrænset antal pladser.

Finske Finair er et af de selskaber, der øger presset på prisen på oversøiske destinationer. Selskabet har også udsalg netop nu returbilletter til New York fra 2.990 kr. på bestemte afgange.

Billige billetter til Europa
Det er ikke kun på billetter til så langt væk som Australien, at det er muligt at spare.

Hvis du hellere vil holde ferie i Europa, holder både SAS og Norwegian udsalg.

Frem til 17. januar har SAS 1.000.000 billige billetter til salg. Kom eksempelvis til London fra 467 kr., Rom fra 567 kr. og Barcelona fra 417 kr.

Og Norwegian holder nytårsudsalg og reklamerer med billetter til eksempelvis Paris fra 249 kr., Berlin fra 249 kr og Nice fra 349 kr.

Bemærk, at de oplyste priser er for one way-billetter.

Du kan finde de billige billetter her på Rejseliv.dk.