Jylland vil til Egypten

Spies har allerede før årets rejsemesse i Herning denne weekend solgt 70 pct. af sommerferierejserne med afgang fra Billund.

Især all inclusive hotellerne i Egypten er et populært rejsemål, når sommerens rejse skal planlægges. Fold sammen
Læs mere
Foto: Flickr/WomEOS
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Når op mod 60.000 jyder de kommende dage besøger ”Ferie for Alle” i Herning, vil rejselysten være forstærket af bl.a. den hårde vinter.

Læs også:
En egyptisk ferie-oase

Danmarks største rejsearrangør, Spies, mærker lige nu en langt større efterspørgsel end på samme tidspunkt i fjor.

"Hurghada er storsælgeren fra Billund. Her er 70 pct. af alle rejser booket i sommerferien, mens "kun" 50 pct. er solgt fra København. Årsagen til det store salg er bl.a., at vi i Egypten har en høj standard på hoteller med all inclusive. Cirka 70 pct. af gæsterne til Hurghada vælger ferieformen, hvor alt er betalt hjemmefra. For fem år siden udgjorde all inclusive-konceptet tre pct. af vore rejser - til sommer bliver det omkring 15 pct.," siger kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

Pool til børnene
Spies har den største udlandsstand på "Ferie for alle". Mens børnene kan bade i en stor swimmingpool under opsyn af livreddere fra Herning Svømmeklub, kan forældrene gå på "tilbudsjagt". Ud over specifikke messetilbud med rabatter på op til flere tusinde kroner, giver Spies "dobbelt op" på netrabatten med i alt 400 kr. pr. booking.

På Spies’ stand vil der bl.a. være fokus på Disney World. I juni kan en familie på fire flyve til Paris, bo to nætter på hotel og have fri entré til Disneyland Park og Walt Disney Studios Park for fra 7.850 kr. for alle. Et andet fokusområde på Spies' stand er USA - bl.a. illustreret med en flot, rød Cadillac fra 1967.
 
"Vi glæder os meget til weekendens messe. I modsætning til københavnerne på deres rejsemesse, kommer jyderne og fynboerne til Herning for at slå en god handel af. Og den er vi bestemt med på," siger Torben Andersen.