Jørgen Leths New York

Jørgen Leth har været i New York mindst en gang om året siden 1975. Hør ham fortælle hvorfor i Rejseliv.dk's interaktive online rejsemagasin.

Forfatter, filminstruktør, cykelkommentator m.m. Jørgen Leth er oftest i New York i forbindelse med arbejde og bor som regel i en vens lejlighed på nedre Manhattan. Fold sammen
Læs mere
Foto: Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Jørgen Leth er vild med New York.

Se Jørgen Leth fortælle om sit New York i E-magasinet her.

Det er man slet ikke i tvivl om, når man hører ham fortælle om udsigten over byens tage fra den lejlighed, han altid bor i på sine ophold i the Big Apple.

Når han begejstret beretter om at bevæge sig gennem byens forskelligartede bydele, om at gå op til Harlem, ned til Manhattans sydlige spids og rundt i Central Park. Når han skildrer sine oplevelser på byens restauranter.

Det kan du også finde i e-magasinet
Ud over de fire videoer med Leth indeholder magasinet også inspiration til bl.a. rejser i efterårsferien, til skiferier, rejser til storbyer og til steder med dyr. Til en tur ud i Australiens outback eller Siciliens historie. Og så kan du finde en komplet guide til Mallorcas golfbaner - Rejseliv.dk's Leif Poulsen har testet dem alle.