Jørgen Leths New York

Jørgen Leth har været i New York mindst en gang om året siden 1975. Hør ham fortælle hvorfor i Rejseliv.dk's interaktive online rejsemagasin.

Forfatter, filminstruktør, cykelkommentator m.m. Jørgen Leth er oftest i New York i forbindelse med arbejde og bor som regel i en vens lejlighed på nedre Manhattan. Fold sammen
Læs mere
Foto: Scanpix

Jørgen Leth er vild med New York.

Se Jørgen Leth fortælle om sit New York i E-magasinet her.

Det er man slet ikke i tvivl om, når man hører ham fortælle om udsigten over byens tage fra den lejlighed, han altid bor i på sine ophold i the Big Apple.

Når han begejstret beretter om at bevæge sig gennem byens forskelligartede bydele, om at gå op til Harlem, ned til Manhattans sydlige spids og rundt i Central Park. Når han skildrer sine oplevelser på byens restauranter.

Det kan du også finde i e-magasinet
Ud over de fire videoer med Leth indeholder magasinet også inspiration til bl.a. rejser i efterårsferien, til skiferier, rejser til storbyer og til steder med dyr. Til en tur ud i Australiens outback eller Siciliens historie. Og så kan du finde en komplet guide til Mallorcas golfbaner - Rejseliv.dk's Leif Poulsen har testet dem alle.