Inde i Danmarks dyreste suite

Suite Louise på Nimb Hotel er 300 m2 rendyrket luksus. Se billederne af hotelværelset, som koster 45.000 kr. per nat at tjekke ind i.

Foto: PR

Træt af at skulle spise morgenmadsbuffet med hotellets andre gæster?

Se også: Her kan du bo i verdens højeste hotel

At kun have et badeværelse på hotelværelset? Eller selv at skulle pakke din kuffert ud, når du har tjekket ind på hotellet?

Ja? Det er der råd for.

Det eneste, det kræver, er, at du har... ja, råd. Altså, som i penge nok på kontoen. Alle de nævnte luksusproblemer - og mange andre - forsvinder som dug fra solen, hvis du hiver 45.000 kr. op af lommen og tjekker ind på Nimb Hotel i Danmarks dyreste suite.

Suiten hedder Louise og er 260 m2 stor med en 60 m2 stor privat terrasse ud mod Tivolis karakteristiske boblespringvand.

Den består af blandt andet tre soveværelser, stue med åben pejs, køleskab med din favoritvin, spisestue til otte personer, dobbelt badekar og brusebad med boblebadsmenu, og så følger der naturligvis egen morgenmadskok med.

B&O og Apple står for hjemmeunderholdningen, der er B&O Smart-tv og iPads i stuer og badeværelser.

Og for gæster, der ankommer med fly, starter det luksuøse ophold i Suite Louise allerede i lufthavnen - gæsterne bliver hentet i limousine, og selvfølgelig foregår turen tilbage til lufthavnen også i limo.

Og ja, der er mennesker, der har råd til 45.000 kr. per nat - Nimb har nemlig allerede modtaget bookinger.

Brug for flagskibe i hotelbranchen
»Denne suite blev bygget med hensigt på vores internationale gæster fra hele verden. Suite Louise er den dyreste og mest eksklusive suite i København, og i kombinationen med Tivoli som ”privat” er det den mest mindeværdige home-away-from-home oplevelse, du nogensinde kan få,« siger Nimbs nye General Manager, Christophe Delabarre, i en pressemeddelelse.

Det er ikke kun Nimb selv, der er begejstrede. Også Horesta, brancheorganisation for hotel-, restaurant- og turisterhvervet i Danmark, er glade for suiten og den internationale omtale, der følger med.

»Det er dejligt, at der er nogen, der tør. Det kræver utroligt meget at skabe et produkt som Suite Louise, og det er netop, hvad Danmark og i særdeleshed København har brug for; flagskibe som kan skabe international omtale og interesse,« siger Allan Agerholm, næstformand i Horesta, til Rejseliv.dk.

Derfor glæder Horesta sig også over, at det femstjernede Hotel D'angleterre genåbner 1. maj 2013.

»Både Nimb og D'angleterre er hotelprodukter i den absolutte superliga, der begge satser på high-end segmentet. Når D'angleterre genåbner, skabes der ny kapacitet, hvilket åbner op for, at København kan tage endnu flere gæster i det segment ind,« siger Allan L. Agerholm.

D'angleterre har Danmarks næstdyreste suite
Der er kun 2.500 kr. til forskel mellem den dyreste suite på Nimb og D'angleterre. Det koster 45.000 kr. for en nat i Suite Louise på Nimb og 42.500 kr. i Royal suite på D'angleterre.

At Nimb nu løber med titlen Danmarks dyreste suite, er ikke noget, der ærgrer konstitueret direktør hos D'angleterre, Dorte Rønnow Hansen:

»Nej, vi topper ikke prisen op, så vi igen tilbyder den dyreste suite. Vi er såmænd bare glade for, at Nimb kan være med til at skabe en masse international omtale og tiltrække flere købestærke gæster til København. Det er super eksponering.«

Se også. Verdens bedste hoteller i 2012