I seng med Simon

På Hotel Altamar har man indrettet fire Spies-suiter i Simons ånd. De er allerede booket et stykke ind i det nye år.

Inden man går til ro under billedet af rejsekongen, skal man vælge mellem tre forskellige hovedpuder. Fold sammen
Læs mere
Foto: Spies
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hotel Altamar på Gran Canaria er uden sammenligning det hotel i verden, som flest danskere holder ferie på.

Se billedserien til højre-->

Til vinter vil Spies sende cirka 8.000 gæster til hotellet i Puerto Rico – mere end dobbelt så mange gæster, som Spies sender til eksempelvis Fuerteventura. Cirka 60 pct. af gæsterne har været på hotellet før, og i den kommende vinter har Altamar fået et specielt trækplaster: fire specielle suiter som en hyldest til Simon Spies.

De 32 kvadratmeter store suiter er indrettet i en stil, som ville falde i Simons smag. Både i stuesektionen og over den store "queen size" seng hænger farverige portrætter af rejsekongen. 

"På den måde hviler Simons øjne på én, når man lægger sig til at sove i den lækre Auping-seng. Men først skal man vælge en hovedpude fra "pude-menukortet", der tæller tre puder i forskellige størrelser og tykkelser. Suiterne er udstyret med moderne faciliteter såsom fladskærms-tv, dvd-afspiller og Nespresso-kaffemaskine," fortæller direktør i Spies, Jan Vendelbo.

Check-in til flyet på hotellet

Når gæsterne ankommer til suiterne, vil de blive mødt af en flaske boblevand, blomster og snacks. Og på badeværelset finder man to badekåber af en kvalitet, som Simon gerne havde tilbragt hele dagen i.

"Simon-suiterne er allerede blevet en kæmpe-succes. Der er først en ledig suite i begyndelsen af det nye år," fortæller Jan Vendelbo.

Som noget nyt kan Hotel Altamar i år tilbyde alle gæster, som flyver med Thomas Cook Airlines Scandinavia, at de kan tjekke ind til flyet direkte i hotellets reception. Her afleverer de også bagagen, som de først ser igen, når flyet er landet i Danmark.