I seng med Madonna

Har du altid drømt om at dele seng med Madonna? Så tjek denne liste over de overdådige hoteller, superstjernen plejer at bo på, når hun gæster Europa.

Listen er udarbejdet af Hotels.com i anledning af Madonnas »Sticky and Sweet Tour«, der blandt andet gæster Parken i København 11. august. Fold sammen
Læs mere
Foto: Luke Macgregor.
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Vi tester oplæsning. Fortæl os, hvad du synes her

Listen er udarbejdet af Hotels.com i anledning af Madonnas »Sticky and Sweet Tour«, der blandt andet gæster Parken i København 11. august.

Se Madonnas foretrukne hoteller her -->

ALFONSO XIII
Sevilla, Spanien
Da Madonna gav koncert i Sevilla sidste år, bookede hun hele første etage på dette femstjernede hotel. Det store hotel blev bygget i 1928 og minder faktisk mere om et slot end et hotel. På væggene i den store lobby er der fotografier fra den store åbning, som Kong Alfonso XIII og hans familie deltog i.

Utallige kongelige og kendisser har boet på hotellet gennem årerne, inklusiv Prins Charles og Lady Diana, samt medlemmer fra de nordiske landes kongehuse. Derfor er det da også helt naturligt, at »dronningen af poppen« føler sig hjemme på Hotel Alfonso.

HOTEL DE CRILLON
Paris, Frankrig
Når Madonna er i Paris, vil hun helst bo på Hôtel de Crillon, som ligger i hjertet af byen på Place de la Concorde. Madonna fejrede endna sin 50-års fødselsdag på hotellet 16. august sidste år. Det flotte palads har været hotel siden 1908.

Den tidligere dansesal fra det 18. århundrede er nu lavet om til restaurant Les Ambassadeurs, som kan bryste sig med at have to Michelin-stjerner.

PESTANA PLACE
Lissabon, Portugal
Når Madonna er i Lissabon for at give koncert, bor hun på dette hotel. Gæsterne i det tidligere palæ kan blandt andet glæde sig over en privat subtropisk have, som ligger midt i den pulserende storby. Her kan Madonna og andre slappe af i poolen midt i haven.

Pestana Place ligger tæt på Lissabons bymidte, men hotellet tilbyder også en busservice, som kan køre gæsterne rundt til byens attraktioner.

HOTEL D’ANGLETERRE
København
Et oplagt hotelvalg til Madonna er det 250 år gamle luksushotel på Kongens Nytorv – D’Angleterre. Her plejer mange prominente gæster at bo, når de besøger København. Derfor er det heller ikke overraskende, hvis Madonna vælger at tilbringe natten i en af hotellets overdådige suiter.

Se også: Verdens 10 bedste hoteller

Hendes navn vil i hvert fald være en pryd på hotellets lange liste over kendisser, som har boet på hotellet. Et alternativ er det tjekkede designhotel Hotel Petri i den ombyggede Daells Varehus, som mange rockstjerner og filmfolk ynder at bo på, når de er i København og gerne vil overnatte i noget mere moderne end det super klassiske D’Angleterre.

HOTEL KAMP
Helsinki, Finland
Koncerten, som Madonna holder i Finland den 6. august, vil blive den største koncert i Finland nogensinde. Flere end 80.000 mennesker vil mødes på havneområdet, som i dagens anledning bliver omdannet til koncertsted.

Madonna vil højst sandsynligt bo på hotel Kamp, hvor næsten alle verdensstjerner, som gæster landet, bor. Hotel Kamp blev genåbnet i 1999, men de historiske rødder går tilbage til 1887. Især i begyndelsen af det 20. århundrede var hotellet og dets restaurant ofte besøgt af kultur-eliten, kongelige og statsoverhoveder.

AVALON HOTEL OG ELITE PLAZA
Gøteborg, Sverige
Sidst, Madonna gav koncert i Sverige, var på »Blond Ambition«-turnéen tilbage i 1990. Dengang blev koncerten holdt på Eriksberg Stadium i Gøteborg. »Sticky and Sweet« bringer Madonna tilbage til Sveriges andenstørste by, hvor hun dog denne gang optræder på Ullevi Arena i Göteborg den 9. august.

Da billetterne blev udsolgt på bare fire timer, besluttede Madonna sig for at glæde svenskerne – og mon ikke også en del tilrejsende danskere – med et ekstra show den 8. august. I Gøteborg har Madonna ikke et fast hotel, men vi formoder, at hun enten vil bo på Avalon Hotel eller Elite Plaze, som begge er blandt stjernernes foretrukne hoteller. Elite Plaza er det traditionelle Hotel, mens Avalon er det mere trendy alternativ. 

INTERCONTINENTAL AMSTEL
Amsterdam, Holland
I Amsterdam har Madonna boet flere gange på hotellet Intercontinental Amstel. Hotellet, som ligger ved floden Amstel, åbnede første gang i 1867 og genåbnede igen i 1992 efter to års renovering. Morgenmaden bliver serveret a la carte, og man forventer, at gæsterne møder i særdeles pænt tøj til middagene, som afholdes i det luksuriøse hotels Michelin-restaurant La Rive.

Ud over Madonna har notabiliteter som den engelske Dronning Elizabeth, samt Walt Disney og skuespillerlegenden Audrey Hepburn boet på dette hotel.