Hvor et hundeliv er det rene luksus

I Hokksund lever hundene med boblebad og fladskærme, mens deres mennesker er på ferie.

Bare fordi ens ejere tager på ferie, kan man sagtens leve godt, mens de er væk. Fold sammen
Læs mere
Foto: Colourbox
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

"Pets Paradise" kalder norske Espen Kleve sin hundepension, som er lidt ud over det sædvanlige.

Læs også: Gravhund adopterer tigerunge

Kæledyrenes paradis findes i Hokksund nær Drammen i Norge. Her kan hundene holde ferie med tv, massage, boblebad og skovtur med madkurv - men at sige, det er luksus, vil Espen Kleve ikke være med til.

 "Det er ikke dyrere her end andre steder. Men vi gør, hvad vi kan for at hundene skal have det godt her," siger han til Drammen Tidende.

I to år har han drevet hundepensionen, hvor hundene boltrer sig i store hundegårde og kommer med ud på ture på de omgivende marker.

Men for ekstra betaling kan hundene også få massage, kundeklip og boblebad samt længere skovture, hvor de har maden er med hjemmefra.

Suiter med lysekroner
De kan også blive opgraderet til mere plads i en suite med blomstret tapet, lysekrone og fladskærm, hvor de kan se tegnefilm.
"Der er aldrig voldsfilm på skærmene, men Lady og Vagabonden er et hit," smiler han og tilføjer, at det er seriøst ment. På tv'et har hundene noget at fokuserer på, hvilket gør dem mindre stressede.

Et standard-ophold på "Pets Paradise" koster 250 norske kroner i døgnet, mens hundesuiterne koster fra 300 til 550 kr. i døgnet.

Og hundene kan lide det, forsikrer Espen Kleve. Han har oplevet flere gange, at hundene har gemt sig bag ham, når deres ejere er kommet for at hente dem.

"Ikke fordi de har det dårligt hjemme, men fordi de har haft det sjovt her."

Læs også: Hunden der elsker at surfe