Hvide Sande er Danmarks bedste strand

Det er ikke bare et billigt turisttrick, navnet Hvide Sande. Sandet strækker sig kilometer efter kilometer langs kysten. Og det er kridhvidt.

Foto: Turistdirektør i Visitvest, Ole T. Bøndergaard, mener selv, Hvide Sande er Danmarks bedste strand, fordi man altid har mulighed for at finde sin egen fredelige strandplet på de 40 kilometer strand. Her får han overrakt diplom og champagne af Rejseliv.dk’s
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Om det var det, der fik Rejseliv.dk’s læsere til at sætte deres stemme på stranden ved Hvide Sande ved kun de, der stemte på den vestjyske strand, men faktum er, at Hvide Sande løb med en suveræn førsteplads i Rejseliv.dk’s kåring af Danmarks bedste strand 2010 med over 30 procent af stemmerne.

Se også:
Danske strande med blå flag

»Det er vi da utrolig glade for og stolte af,« siger turistdirektør i Visit Vest, Ole T. Bøndergaard, da Rejseliv.dk kommer forbi turistkontoret i Hvide Sande med blomster, champagne og et diplom til at bevise den fornemme titel.

»Vi synes jo også selv her i Hvide Sande, at vi har en fantastisk strand, både om sommeren, hvor man kan bade eller windsurfe, og om vinteren, hvor man kan blive rusket igennem af vinden.

Ved Vesterhavet oplever man hele tiden forskellige vejrlig, det er charmen ved det,« siger Ole T. Bøndergaard.

Hvide Sande var en af de 70 strande, læserne nominerede, og som Rejseliv.dk derefter satte til afstemning blandt læserne sammen med ni øvrige strande.

30 procent af læserne stemte Hvide Sande ind som den bedste strand i Danmark. Nr. 2 blev Bisnap Strand i Nordjylland, mens tredjepladsen gik til Amager Strand.

Se også: Quiz på Rejseliv.dk og vind rejsegavekort på 5.000 kr