Hvad passagerer hader ved andre passagerer

Medrejsende med dårlig hygiejne er værst at sidde ved siden i flyet, fremgår det af ny undersøgelse blandt 1.600 amerikanske rejsende

Foto: Colourbox.com

Der er ikke noget, der slår dårlig personlig hygiejne og grim lugt, når det gælder, hvem det er værst at sidde ved siden af under flyrejsen.

Se også: Hvad stewardesser hader ved passagerer

Det viser en ny undersøgelse, foretaget af det amerikanske rejsesite Travelocity, hvor op mod halvdelen af alle adspurgte, peger på dårlig hygiejne som det værste.

På en klar andenplads følger hostende og nysende passagerer, som 30 procent hader at sidde ved siden af, mens 15 procent helst ikke vil sidde ved siden af fede mennesker.

Lægger sædet så meget ned, det kan
Når det gælder dårlig opførsel om bord, finder næsten to trediedele af de adspurgte, at det værste er folk, der sparker på flystolen foran dem. Fulgt af højrøstet tale og banden og sværgen. Også folk, der lægger sædet så meget ned, det kan, er irriterende. Endelig er det irriterende at høre på familier, der skændes.

Det værste man kan gøre, når man går om bord, er at medbringe for stor håndbagage - og endelig er det mest irriterende, når man forlader flyet, hvis man forsøger at skynde sig vildt meget.

Urolige børn
Urolige børn er en stadig irritationskilde for rejsende, men mest for rejsende, som ikke selv har børn med. Af rejsende uden børn lader 30 procent sig irritere, mens kun 15 procent af andre børnefamilier bliver sure.

I undersøgelsen spørger man også til børns opførsel på restauranter. Her bliver 35 procent af de adspurgte sure, hvis børn løber rundt, og 33 procent kan ikke snuppe hvis ungerne piller i buffeten.

Rejsende med børn bliver også irriteret over andre ting end dem uden. F.eks synes børnefamilierne at det er generende med topløs solbadning, med mænd i udfordrende badetøj og børn uden opsyn ved poolen.

Læs også: Takt og tone i flysædet