Hotelværelser med direkte adgang til pool hitter

Det er ikke meget stort endnu, men tendensen er der i rejsebranchen: Vi vil have direkte adgang til poolen

Foto: TUI

Luk døren til hotelværelset op og træd direkte ud i poolen. Det er der stadig flere danskere, der vælger at gøre på ferien, konstaterer de store rejsearrangører.

Læs også: Vi vil ikke betale ekstra - på hotellerne

Hotelværelser med direkte adgang til poolen fra hotelværelsets terrasse er en ny rejsetendens. Tendensen er startet i Thailand, hvor der findes rigtig mange hoteller, der tilbyder enten egen pool eller adgang til fælles pool direkte fra egen terrasse.

Nu er tendensen også kommet til Europa, hvor især nye hotelbyggerier på de græske øer tilbyder samme luksus til gæsterne.

"Hos Star Tour er dette koncept noget af det allerførste, der sælges og kan meldes udsolgt, når en ny sæson sættes til salg. Efterspørgslen er blevet stor på få år, og har man først prøvet det, er der mange, der ikke ønsker andet fremover. Det er specielt par eller familier med store børn, der booker denne form for hotelværelser," siger Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

En del af den luksus-trend
Star Tour tilbyder konceptet med egen pool eller direkte adgang til pool fra værelset på flere hoteller i Thailand, men også Rhodos, Kreta og Egypten er kommet godt med på denne udvikling.

"Jeg vurderer, at omkring 25 procent af værelserne på større, nye hotelbyggerier fremover vil tilbyde dette koncept, fordi stigningen i efterspørgslen er så mærkbar," siger Stig Elling.

Hos Apollo bekræfter man tendensen. Apollo ser hotelværelser med pool som en del af den luksus-trend, man har set komme de sidste 4-5 år. Apollo ejer ikke hoteller, men finder den type som gæsterne forespørger, og det bl.a. hoteller med private pools.

Spies har private pools på Sunwing i Thailand og jacuzzi på Sungarden Viva Bahia og Viva Sunrise på Mallorca. Og på det nye Sunwing Hurghada i Egypten kommer der værelser med enten pool eller privat jacuzzi.

Hos Bravo Tours har man ikke så mange hoteller med private pools, men de er også blandt de populæreste.

Læs også: Kampen om liggestolene