Hotelpersonalet varmer din seng

Hallo, er det receptionen? Vil I sende en op, der kan varme min seng?

De menneskelige varmedunke er iført specielle termodragter, der er skabt til lynhurtigt at varme en seng op. Fold sammen
Læs mere
Foto: Holiday Inn

Med frostgrader udenfor kan tanken om at smide tøjet og krybe ned under den kolde dyne i hotelsengen virke meget lidt tillokkende. Medmindre man har checket ind på Holiday Inn i Kensington i London.

Se også videoen: Bliv hamster for en nat.

I hele denne uge kan man - helt gratis  - få en såkaldt menneskelig varmepude til at sørge for lune dyner og varme lagner i hotelsengen.

I al sin enkelhed går konceptet ud på, at en ansat på hotellet hopper op i sengen, iført en særlig "toasting dragt", som er skabt til lynhurtigt at varme et område op, og bliver liggende indtil dyner og puder har en temperatur på godt 24 grader.

For ifølge Chris Idzikowski, direktør på Edinburgh Sleep Centre, kan en varm seng hjælpe folk med at falde i søvn langt hurtigere end hvis de først selv skal varme sengen op.

"Der er masser af videnskabelige beviser på, at en kold seng forhindrer søvn, især i denne ekstra kolde tid," siger Chris Idzikowski til Sky News.

Den gratis opvarmnings-service er foreløbig til rådighed til og med 25. januar og skal bestilles på forhånd.