Hotel med 6.745 værelser på vej

Gæt hvor verdens største hotel er på vej - rigtigt, i Las Vegas.

En gruppe af investorer har netop søgt de amerikanske myndigheder om tilladelse til at opføre verdens største hotel.

Se også:
Kæmpe vandshow i Vegas-ørkenen
Kun i Vegas

Det kommer til at rumme ufattelige 6.745 værelser. Selvfølgelig midt i spillebyen Las Vegas i den amerikanske stat Nevada, rapporterer Bortabra.se

Hvis planerne bliver til virkelighed, så bliver Las Vegas igen byen med verdens største hotel. Den »ære« havde Las Vegas i mange år med hotellet MGM Grand, der har 5.690 værelser.

Men dette hotel blev overhalet af First World Hotel i Malaysia, der blev det første hotel i verden med over 6.000 værelser - nemlig 6.118.

Det nye gigant-hotel i Las Vegas skal i givet fald bygges på et 600.000 kvadratmeter stort område vest for Hard Rock Hotel, langs Harmon Avenue.

Ellers er den lange neonoplyste hovedgade med kælenavnet »The Strip« den absolutte hovedpulsåre i Las Vegas. Her findes alle de store kasinohoteller, og her kan du tage verden rundt på en aften. Eiffeltårnet, Venedigs kanaler, New Yorks skyline, pyramider og palmedækkede lokaliteter kæmper om publikums gunst. Det er en ganske særlig oplevelse at komme kørende til Las Vegas og pludselig befinde sig midt i en verden af glitter.

Foto: Irene