Hop nøgen i bølgerne

Guide til ni fede nudist-strande i verden - og et godt hotel i nærheden.

Foto: Colourbox.com
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Mange har det bedst med at solbade helt nøgne og hoppe i bølgerne som Gud har skabt dem, og til dem har hotel-sitet Hotels.com fundet ni fede strande - og ni af deres egne hoteller, som de synes passer til.

Se også: Prøv et nøgendiskotek i London

Cap d’Agde, Montpellier, Frankrig
Kun få kilometer fra Montpellier ligger Cap d’Agde, der er en af de bedste strande med valgfri påklædning. Franskmændenes afslappede attitude afspejler sig i de mange besøgende, helt op til 40.000, som flokkes til strandene i sommermånederne.  
Hotel: New Hotel Du Midi, Montpellier

Playa d'Es Cavallet, Ibiza, Spanien
Med sine brede strande og gyldne klitter er Playa d´Es Cavallet et af de officielle nudiststeder, hvor både familier, par og singler er velkomne. Den sydlige del af stranden med alle sine vandsportsaktiviteter er et populært sted for familier, mens par ofte forsvinder ind i klitterne for at få lidt privatliv.
Hotel: El Hotel Pacha, Ibiza by

Hawk Cliff, Dalkey, Irland
I den berømte forstad Dalkey ligger Hawk Cliff, hvor påklædningen er frivillig både for svømmere og for de, som tør trodse det kølige irske klima for en lille smule solbadning.
Hotel: The Royal Marine Hotel, Dun Laoghaire

Banana Beach, Skiathos, Grækenland
På paradisøen Skiathos ligger Banana Beach, der er en samling af små strande kaldet "Big Banana", "Small Banana" og "Little Banana". Strandene har alle valgfri påklædning og er udstyret med solsenge, strandbar og har daglig underholdning.
Hotel: Bourtzi Boutique Hotel, Skiathos

Haulover Nude Beach, Miami, Florida
Haulover Beach har blandt andet en af Floridas fineste strande for naturister. Stranden tiltrækker alle typer lige fra lokale til turister –denne strand må du ikke gå glip af.
Hotel: Newport Beachside Hotel and Resort, Miami Beach

Næste: Fire fede nudist strande