Hold ferie hos sørøverne

Til sommer kan man bo på Mallorcas første sørøverhotel, hvor Falk Lauritsen inviterer børnene på eventyrferie. Og Spies har overtaget Onassis Hotel som til gengæld er forbudt for børn.

Foto: Iris

Tendensen har været der i flere år: Hoteller og ferieresorts bliver mere og mere målretterede. Familiecentre med børn i centrum og hoteller uden børn. Og udviklingen synes på igen måde at stoppe.

Se også: Tre rejsebøger for børn

I foråret åbner et helt nyt koncepthotel for børn (og deres famlie) på Mallorca; "Pirate Village", som  ligger i badebyen Santa Ponsa ca. 20 km fra Palma på øens vestkyst.
Falk Lauritsen, som vil sælge ophold på det nye hotel oplyser, at her flytter man lige ind i et sørøvereventyr.

"Temahotellet er bygget op omkring historien om Kaptajn Roses, hans smukke hustru, deres loyale hund og den ondskabsfulde troldmand, og det hele foregår i sørøverbyen Pirates Village, hvor børnene tages med på et rigtigt sommereventyr og jagten på en stor skat,” fortæller produktchef Michael Buch 

I poolområdet ligger et piratskib, og både værelser og fællesområder er indrettet, så man kan følge sørøverhistorien på egen hånd eller via fællesarrangementer. 

Hotellet ligger omkring 300 meter fra stranden i Santa Ponsa, som er en mere familieorienteret ferieby end naboerne Magalluf og Palma Nova.

Garanteret fri for børn
For de voksne, som vil holde en garanteret børnefri ferie, vil Spies til sommer have ikke et, men to forbudt-for-børn-hoteller på Mallorca når Sunprime Waterfront åbner direkte på stranden i Playa del Palma.

Og endnu et nyt voksenhotel føjes til Sunprime-kæden, som dermed kommer op på 12 hoteller. Rejsekoncernen her købt et græsk hotel med historie tre kilometer fra Rhodos by. Hotellet blev i 1958 bygget af Onassis-familien. Her i de 174 suiter, som ligger i bungalows i en have direkte ud til en lagune, har Winston Churchill, Maria Callas, Gregory Peck, Anthony Quinn og Jackíe Kennedy holdt ferie. 

Lige nu er de 174 suiter ved at blive gennemrenoveret, og som på alle andre Sunprime Hotels, bliver der spa med fitnesscenter, hvor uddannede SATS-trænere står for gruppetræningen.

Se også: Fem for børn i Valencia