Hjælp i gebyrjunglen

Her kan du tjekke, hvilke gebyrer de forskellige flyselskaber opkræver - inden du booker.

Travelmarket.dk forsøger nu med deres nye søgemaskinefunktion at gøre det lettere for forbrugerne at gennemskue gebyrjunglen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Colourbox
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Betaling med kreditkort - ekstra gebyr. Indtjekket bagage - ekstra gebyr. Forudbestilt sæde - ekstra gebyr.

Læs også: Test af gebyrer på flybilletter

Det kan være svært at gennemskue, hvad en flybillet egentlig kommer til at koste, når man får booket sig gennem hele gebyrrækken.

For ganske vist skal flyselskaberne offentliggøre deres gebyrer - og det gør de også. Men de gør det på forskellig måde, så det er en jungle at finde rundt i for forbrugerne.

Gebyrguide
Men nu er der hjælp at hente. Rejsesøgemaskinen travelmarket.dk introducerer en gebyrguide, hvor man hurtigt kan tjekke de aktuelle gebyrer i de forskellige lavprisselskaber, der for tiden har ruter til og fra Danmark.

De mest kendte gebyrer er tillæg for indtjekket bagage, valg af sæde og generel service og/eller kreditkortafgift. Men nogle kræver også gebyr for check-in samt eventuelle brændstoftillæg.

Gebyrerne kan variere mellem 40 kr. og op til 230 kr. pr enkeltrejse.

"Mange lavprisflyselskaber viser ikke de reelle priser i søgningen, da diverse gebyrer først kom til under bestillingen. Men brugerne kan nu altid finde de beløb gebyrguiden, og på den måde få en reel sammenligning af flyselskabernes priser," siger direktør Ole Stouby.