Her spiser du med stjernerne

Kan man komme helt tæt på Hollywoods største navne alene ved at gå på restaurant? Rejseliv gjorde forsøget med en middag på Robert de Niros populære restaurant Ago i Los Angeles.

Will Smith, der netop nu er biografaktuel i filmen Men in Black III, er sammen med bl.a. Simon Cowell og Rihanna en af de hyppige kendisgæster på Ago. Fold sammen
Læs mere
Foto: Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Vi får øjenkontakt, da han passerer bordet. Jeg smiler og nikker høfligt. Som når man møder en bekendt ude i byen. Først få sekunder senere går det op for mig, at jeg aldrig har mødt ham i virkeligheden. Kun set ham utallige gange på tv.

Læs også: Her kan du møde en kendis

Ryan Seacrest, et af de allerstørste navne i amerikansk showbusiness, sætter sig nogle borde væk, og jeg griner lidt indvendigt over, at jeg nok virkede lidt for betaget af hans stjernestatus.

Ryan Seacrest er mest kendt for sin rolle som vært på American Idol, og så har han en række tv- og radioprogrammer, hvor kun de største stjerner er gæster. Han har knap syv millioner followers på Twitter, hvilket kun de helt store stjernenavne har. 

Jeg er på fremmed grund som helt almindelig dansker blandt Hollywoods elite.

Her på Robert de Niros eksklusive italienske restaurant Ago på Melrose Avenue i Los Angeles er der denne fredag aften en god blanding af den amerikanske overklasse.

Mændenes Rolex og pigernes eksklusive Chanel-tasker vidner om, at der penge nok på bankbogen. 

En tjener forklarer, at det er en god blanding af Hollywoods bedste filmproducere, instruktører, pladeselskabsdirektører, stjerneagenter og så lige enkelte stjernenavne som Ryan Seacrest og sangerinden Rihanna som marcipanen ovenpå kagen.

Det er ikke sjældent, at Hollywood-stjerner som Will Smith, Simon Cowell, Al Pacino, Naomi Watts og Robert de Niro selv kigger forbi restauranten, der især trækker stjernekunderne på pastaretterne. 

Jeg føler mig lidt som en gæst i zoologisk have. Hvad laver giraffen nu? Man kan ikke undgå den der fascination af at komme helt tæt på en ellers lukket verden, selv om stjernerne også spiser det samme som alle andre. 

Missionen med middagen på Ago var også at opleve det at spise på en af kendissernes egne spisesteder.

I USA er det i den grad blevet en trend blandt Hollywood-stjernerne at have deres egen restaurant. Det tilfører altid restauranterne noget glamour, men bedømt på anmeldelserne så er det ikke alle steder, hvor maden og ejerens stjernestatus følges ad. 

Det er det på Robert de Niros Ago. Manden, der fik sit helt store gennembrud i »Godfather«-filmene, allierede sig tilbage i 1997 med den italienske stjernekok Agostino Sciandri og skabte Ago, der med et lækkert interiør og udsøgt mad har udviklet sig til et af de mest etablerede etablissementer i Los Angeles. En by, der er berømt for at udklække de hotteste restauranter og natklubber, som bliver opslugt af byens store gab, så snart nyhedsinteressen er forsvundet. 

Ago er anderledes og mere nede på jorden. Det smager selv de store navne, som ikke absolut behøver at flyve over skyerne i deres egen galakse. Prisniveauet er dog så tilpas skruet op, at man ikke får en turistinvasion, som i sidste ende ville skræmme det eksklusive klientel væk. 

En tre retters udsøgt kulinarisk oplevelse akkompagneret af champagne og italiensk rødvin er et overstået kapitel.

For en stund har fokus været mere på maden end omgivelserne. Men dem bliver man hurtigt mindet om, da man træder ud i aftenmørket og ser en horde af paparazzi-fotografer vente tålmodigt på Ryan Seacrest eller Rihanna. 

Og så har værtinden bestilt en sort Cadillac til at fragte os tilbage til hotellet for at fuldende en aften i stjernernes tegn. 

 

Læs også: Stjerner går amok i lufthavne