Her holder stjernerne vinterferie

De holder både sol- og sneferie, og de har deres favorithoteller. Se hvor stjernerne lader op om vinteren.

Foto: Hvor holder Brad Pitt ferie? Christophe Karaba
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

De tager  på vinterferie, berømthederne, ganske som vi andre. Men når de søger solen, er det som oftes på bountystande i privat luksusregi, og på skiferien ligger sneen i de eksklusive resorts.

Læs også: Her er stjernerne gået amok

Det amerikanske Travel & Leisure Magazine har samlet en række af stjernernes favoritsteder for vinterferien, og vi bringer her et udpluk - til inspriration eller bare til drømme:

"Ritz-Carlton"
Key Biscayne i Florida, USA

Man er kun omkring ti minutters kørsel fra downtown Miami, men Key Biscayne føles, som er man tusindvis af kilometer væk. Her liger den store Ritz Carlton hotel direkte på den lange sandstrand, hvor de berømte kan slentre i fred for paparazzi'er. På hotellet er det især præsidentsuiten med to private terrasser og en overvældende udsigt, der er efterspurgt.

Stjerner på ferie: Bill Murray, Paul McCartney, Roger Federer, Venus and Serena Williams, Britney Spears, Jerry Seinfeld, Conan O’Brien, Martha Stewart, Green Day, Justin Timberlake, Simon Cowell, Michael Kors, Andy Garcia, Ziggy Marley, Whitney Houston.

Tip: Er man stamkunde som Andy Garcia, får man et VIP-rom-skab i "Rumbar", hotellets vintage Hanava-inspirerede bar og lounge, der serverer 52 forskellige slags rom. Hotellet kan også tilbyde gode tennisfaciliteter. Tennislegender som Roger Federer og Williams søstrene har boet på hotellet og varmet op på banerne i Cliff Drysdale Tennis Center.

Info: www.ritzcarlton.com