Her havner de solskoldede stakler

Hjemmeside har specialiseret sig i at lægge billeder ud af svært solkoldede mennesker - til skræk og advarsel.

Hjemmesiden, tanningdisasters.com, blev lavet for at advare solelskerne. Fold sammen
Læs mere
Foto: tanningdisasters.com

Vi ved det jo godt - at vi skal være forsigtige i den skarpe sol, smøre os ind i masser af solcreme og kun opholde os i få timer i solen midt på dagen.

Læs også: Hvordan skruer vi ned for solen?

Men de fleste af os har også prøvet at lægge os på lagnet om aftenen med den yderste forsigtighed og bande os selv langt væk inden huden nogle dage senere begynder at skalle af.

Men hvis du kaster et blik på hjemmesiden TanningDisasters.com er du måske kureret for sommerens helt uhæmmede solbad uden solcreme. På sitet havner nemlig de allermest skoldede med sære mønstre fra badetøj, solbriller, ure og andet tøj.

Se også: Bøde for badetøj i Barcelona

 

Vil advare solelskerne
Hjemmesiden blev egentlig lavet for at advare solelskerne: Man balancerer på kanten af at se godt eller latterlig ud. Og sitet beder besøgende sende billeder, hvor det er gået galt i solen for så at lægge dem ud på hjemmesiden. Formentlig er det ikke så behageligt at finde sig selv der.

Solcreme er vigtigt, hvis man solbader, især midt på dagen. Men selv en god solcreme med høj faktor skal man ikke stole 100 procent på. Det bedste er at opholde sig i skygge midt på dagen, bære hat og solbriller.

B.T. Plus: Find den bedste solcreme til dit barn (kr. 12)