Her finder du de hotteste mennesker

Danmark ikke blandt de 20 første lande med de hotteste mennesker, viser engelsk undersøgelse.

Gisele Bundchen, George Clooney og Penelope Cruz kan tage en ikke ubetydelig del af æren for Brasilien, USA og Spaniens høje pladseringer på listen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Eliana Aponte, Aandrea Pattaro og Peter Foley
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hvis ferien skal bruges på at spotte verdens hotteste mennesker, så skal du tage til USA. Det viser ny engelsk undersøgelse, foretaget af analyseinstituttet OnePoll.

Læs også: Her rejser de kendte hen i 2010

Det er folk som sangerinden Jesssica Simpson og skuespillerne George Clooney og Megan Fox, der har trukket USA frem på førstepladsen, ifølge undersøgelsen. Brasilien følger som nummer to med fotomodellen Gisele Bundchen som sejtrækker, mens skuespilleren Penelope Cruz sørger for Spaniens tredieplads.

"USA har masser at byde på og kan prale af at have nogen af de mest sexede mennesker i verden," siger en talsmand for OnePoll. "Typer som Jessica Alba, Jennifer Aniston og Brad Pitt hjælper med til gøre USA til et hot-spot for smukke mennesker. Men med 300 millioner indbyggere har de måske også en urimelig fordel."

Australien løb med fjerdepladsen takket være supermodellen Miranda Kerr, mens Italien endte på femtepladsen. Sverige følger på sjettepladsen - det skyldes bl.a modellen Victoria Silvstedt.

England selv endte på syvendepladsen, ikke overraskende for OnePoll: "For at være ærlig, så springer smukke mennesker fra Brasilien, Frankrig, Italien og Sverige mere i øjnene end vores egne blege briter," siger talsmanden. Danmark endte ikke blandt de 20 hotteste lande, som følger her:

1. USA
2. Brasilien
3. Spanien
4. Australien
5. Italien
6. Sverige
7. England
8. Indien
9. Frankrig
10. Canada
11. Mexico
12. Portugal
13. Wales
14. Rusland
15. Japan
16. Irland
17. Argentina
18. Holland
19. Skotland
20. Tyskland