Her er verdens bedste flyselskab

Hvert år uddeles de prestigefyldte World Travel Awards, hvor alt fra flyselskaber til krydstogtskibe kåres af rejsebranchen selv. Se nogle af vinderne her.

Igen i år kunne Etihad Airways modtage prisen som verdens bedste flyselskab og som flyselskabet med verdens bedste first class. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR

Der er europæiske vindere, amerikanske, afrikanske, asiatiske og australske vindere.

For 17. år i træk er de prestigefyldte World Travel Awards i løbet af efteråret blevet uddelt, og søndag løb så selve finalen af stablen med uddelingen af de mest eftertragtede priser - vinderne på verdensplan. 

Se også: Verdens bedste badeferier

Og igen i år kunne Etihad Airways fra Forenede Arabiske Emirater modtage prisen som verdens bedste flyselskab og som flyselskabet med verdens bedste first class.

Verdens bedste sted at holde bryllupsrejse
De fem luksuriøse krydstogtskibe, Yachts of Seabourn, blev igen nummer et i kategorien verdens bedste luksus krydstogtskib, The Blue Train i Afrika verdens bedste luksustog, mens den caribiske ø St. Lucia for niende gang løb med prisen som verdens bedste sted at holde bryllupsrejse. 

I kategorien verdens bedste præsidentsuiter var hele 17 af slagsen nomineret. Se billederne af vinderen, suiten på Burj al-Arab i Dubai, og de øvrige nominerede her.

Ingen danske vindere på verdensplan
Der var ingen danske vindere på verdensplan, men i europæisk sammenhæng kan en række danske virksomheder hænge en guldmedalje om halsen, bl.a. blev København kåret som Europas bedste krydstogtdestination og -havn, og DFDS atter engang som Europas bedste rederi på længere sejlruter. 

Se alle vinderne
Vinderne kåres i over 1.000 kategorier - fra verdens bedste krydstogtselskab over Mellemøstens bedste vandland til Albaniens bedste hotel - fordelt på henholdsvis lande, kontinenter og på verdensplan. Se alle vinderne her.