Her er stjernerne gået amok

Guide til hoteller, hvor stjernerne har smidt med maden, smadret inventaret og sat ild til gardinerne.

Foto: Toby Melville.
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det er ikke noget nyt fænomen, at stjernerne går amok rundt omkring. Mangen et hotelværelse er blevet molestreret, når festen eller temperament er løbet løbsk.
Gennem årene vokser listen over film-, rock- og popstjernernes ekspapader på alverdens hoteller.
BudgetTravel.com har samlet en halv snes af de mere spektakulære episoder. Og her er en guide, hvis du vil bo, hvor "det er sket" .

Amy Winehouse på "Sanderson Hotel" i London
Der er formentlig en grund til, at den britiske sangerinde er kendt for kun at overnatte en gang på hvert hotel. For to år siden smed hun f.eks. en tallerken Spaghetti Bolognese op på væggen bag en sagesløs tjener, der på et hotel i München kom med hendes bestilte roomservice. To måneder inden da, måtte politiet tilkaldes til "Sanderson Hotel" i London, hvor en påvirket Amy og hendes lige så påvirkede mand var røget i totterne på hinanden.

En ansat fortalte efterfølgende Sunday Mirror, at han aldrig havde set noget lignende. Et firma måtte hyres for at fjerne blodspor fra væggene, smadrede møbler måtte erstattet og et omfattende male- og renoveringsarbejde til, udgifter på op mod 100.000 kr., før værelset kunne bruges igen.

Hotelværelser fra ca. 2.000 kr.
www.sandersonlondon.com

Foto: www.sandersonlondon.com

Næste: Johnny Depp på "Mark Hotel" i New York