Her er Hollywood-stjernernes dæknavne

"Welcome Mr. Drip Noodle." Når de helt store stjerner er ude at rejse, tjekker de sjældent ind med deres navn.

Normalt kender vi dem som Brad Pitt og Angelina Jolie, men når de skal tjekke ind på hoteller mm., kalder de sig Bryce og Jasmine Pilaf. Fold sammen
Læs mere
Foto: Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Næste gang du tjekker ind på et af de finere hoteller i udlandet, så prøv at høre om dine bekendte Bryce og Jasmine Pilaf eller Mr. Drip Noodle også er ankommet. Hvis receptionisten siger ja, så kig godt efter Brad og Angelina og Johnny Depp. Det er nemlig deres dæknavne, ifølge det amerikanske ugeblad Us Weekly.

Det har længe været kendt, at de helt store Hollywood-stjerner bruger dæknavne, når de tjekker ind på hoteller, restauranter eller booker sig ind på fly - for at sikre, at de ikke bliver genkendt.

Men skal man tro Us Weekly er dagene med hemmelige dæknavne overstået. Magasinet har nemlig gravet flere af Hollywoods kendis-dæknavne frem.

Flere af disse dæknavne er helt normale som ægteparret Bryce  og Jasmine Pilaf, mens andre tager deres store idolers navne.

Eksempelvis skulle George Clooney eftersigende tjekke ind som Arnold Schwarzenegger. Den unge Justin Bieber er tilsyneladende stor fan er tv-serien "Venner". Han bruger nemlig dæknavnet Chandler Bing, der spiller Monicas kæreste i sidste del af tv-serien. Også Jay-Z har taget dæknavn af en anden kendt, nemlig Frank Sinatra.

Dog er flere stjerne gået den lidt mere neutrale vej i deres dæknavne. Tom Cruise og Justin Timberlake har valgt navnene Cage Hunt og Mr. Woodpond. Andre har valgt at skeje lidt mere ud - og muligvis tage  lidt gas på de journalister, der følger dem. Mila Kunis griner nok på vej op i elevatoren efter hun har tjekket sig ind som Señor Pants, ligesom Kirsten Stewart, der kalder sig intet mindre end Chuck Steak (tykkammen: red).

Se de kendtes dæknavne her:

Kristen Stewart: Chuck Steak

Justin Bieber: Chandler Bing

Fergie: Penny Lane

Tom Cruise: Cage Hunt

Usher: Mr. Dinero

Mila Kunis: Señor Pants

Ben Stiller: Clyde Tibenus

Chris Rock: Slappy White

Steven Tyler: I.K. Malone

Jay-Z: Frank Sinatra

George Clooney: Arnold Schwarzenegger

Johnny Depp: Mr. Drip Noodle

Justin Timberlake: Mr. Woodpond

Brad Pitt og Angelina Jolie: Bryce og Jasmine Pilaf