Her er ferien blevet billigere

I en række lande er det blevet billigere at holde ferie på grund af finanskrisen. Måske er det nu, du skal tage til Indien, USA, Mexico eller Island?

Snart begynder udsalget i England og så bliver shoppingturen til London for alvor villig. Fold sammen
Læs mere
Foto: Colourbox.com
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hvilke rejsemål er blevet betydelig billigere end de var for et år siden? Det har den norske netrejseside, Din Side, spurgt sig selv og iler med at bringe svaret på, hvilke lande der bør overvejes som destination for din næste ferie.

Læs også: Vi rejser efter udsalg

Finanskrisen har - om ikke andet - gjort en række lande billigere at rejse til. Din Side udpeger 6 af de lande, hvor feriebudgettet nu rækker til mere:

Storbritannien
Pundet er stærkt svækket og finanskrisen har ramt Storbritannien hårdt, men så er shoppingturen til London til gengæld blevet meget billigere. Ydermere begynder udsalget også i England om kun få uger.

USA
Det var i USA finanskrisen først ramte og den amerikanske økonomi ligger fortsat underdrejet og dollaren er fortsat svækket. Shopping i New York, familieferie i Florida,  bilferie på vestkysten eller Las Vegas, spillebyen har ekstra favorable tilbud for tiden for at trække kunder til.

Mexico
Mexicos vigtigste turistmarked er det amerikanske, men amerikanerne har ikke råd til at feriere som de gjorde før finanskrisen. Det har fået priserne på hoteller og feriesteder i Mexico til at falde betragteligt.

Indien
Indien er generelt et billig ferieland, selv om der også findes meget dyre hoteller i Indien. Men den indiske rupee er blive t endnu billigere også i forhold til den danske krone. Er det nu, du skal besøge planeten Indien?

Sverige
Svenskene har mærket finanskrisen mere end os, og den svenske krone har blevet så svag, at det nu kan betale sig for både nordmænd og danskere at tage til Sverige og købe vin på systembolaget. Sverige er blevet et billigere land at holde ferie i.

Island
Finanskrisen er gået hårdt ud over Island. Økonomien på sagaøen er fortsat  katastrofal. Det betyder, at det, der tidligere var et forholdsvis dyrt rejsemål, nu er blevet et overkommeligt rejsemål. Og der er ingen grund til at vente, til det bliver sommer med at tage afsted. Island er også et spændende rejsemål om vinteren. Man kan stadig bade i Den blå Lagune.

Find flybilletter med Rejseliv.dk - klik her!