Her er dit rejsehoroskop 2013

Rejseliv.dk har fået en astrolog til at se i stjernerne. Se her, hvad dit stjernetegn siger om det nye år.

Foto: Iris
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Vædderen

21. marts - 20. april

Du er den fødte pioner og tiltrækkes af nye og anderledes rejsemål samt uudforskede områder. 
Dine ferier skal være aktive, derfor skal der være mulighed for, at du kan dyrke sport eller opleve noget nyt, fremmedartet og spændende.
Der skal dog også være plads til lidt afslapning, da du til daglig er meget aktiv.

Det tyder på, at du ikke kommer ud på store rejser i år. Det har du ikke det helt store behov for, du finder i stedet eventyret ikke langt fra hjemmet. Der er masser af spændende områder, der interesserer dig i og omkring Danmark. Særligt gode rejsemåneder er maj og juni.

Gode rejsemål i 2013: Danmark, Sverige, Norge og Tyskland.
 

Tyren

21. april - 20. maj

Du nyder at planlægge din ferie, og bruger gerne lang tid på dette, især i år. Du holder af luksus og sætter stor pris på at bo flot og især behageligt. Samtidig skal der være noget udsøgt for din kvalitetsbevidste, kulinariske gane. Der skal også helst være noget smukt at se på.
Wellness eller spa-ophold er som skræddersyet til dig, her kan du blive forkælet med massage og dejlig, sund mad i skønne omgivelser.

Der bliver mulighed for en del kortere rejser i juni og juli måned, som er specielt egnet til familiebesøg. August er en meget spændende rejsemåned for dig. Her er der mulighed for både safari og fjernere destinationer i det hele taget. En forlænget weekendtur i maj eller november vil give dig fornyet energi.

Gode rejsemål i 2013: Vietnam, Oman og Danmark.

Tvillingerne

21. maj - 21. juni

Du foretrækker en aktiv ferie, og elsker, når der sker noget. Du bliver rastløs af at ligge i solen og dase uden mulighed for nye oplevelser. Der skal være livligt omkring dig, og der skal være hyggelige restauranter og caféer. Du kommer let i kontakt med nye mennesker, men du holder mest af at rejse sammen med andre. 
Du kan lide at stå på ski og sejle, og du er altid med på en weekend i en spændende storby.

I år skal du finde en helt ny destination, ellers er det kedeligt og utilfredsstillende for dig. Spar derfor sammen til en længere rejse med mulighed for masser af oplevelser, hvor du vil føle, at du virkelig får rystet støvet af. Anden halvdel af året er perfekt til en sådan rejse.

Gode rejsemål i 2013: Sydafrika, Japan og Kina.
 

Krebsen

22. juni - 21. juli

Ferie skal helst være sammen med familien eller gode venner - og planlægges i fællesskab. Du undersøger rejsemålet hjemmefra, og de overordnede rammer er gerne faste. Der mangler aldrig noget eller kommer større overraskelser, når du er med, for du er velforberedt.
Du kombinerer gerne oplevelser og en god historie med det behagelige, og har rejseguiden med, så du kan fortælle dine medrejsende om de steder, I besøger.

Dine største rejsedrømme kan blive til virkelighed i år. Månederne fra juni – august vil især byde på meget spændende muligheder. Hold dig ikke tilbage, men gør noget ved det.
I februar og marts vil du være lidt rastløs, og en kortere rejse vil være godt for dig. Forsinkelser eller forhindringer kan dog opstå i denne forbindelse. 

Gode rejsemål i 2013: New Zealand, Australien og Italien.
 

Løven

22. juli - 22. august

Når det er muligt, rejser du helst med stil og på første klasse. Du holder nemlig af luksus og forkælelse. Primitive ferieformer, for eksempel en telttur, er ikke lige dig.
Du tager helst et sted hen, der er spændende og anderledes, og du kan være særdeles impulsiv, når du er på ferie.
Du rejser til steder, hvor du også kan opleve noget kulturelt, og du er interesseret i historie.

Du er meget impulsiv, og når en spændende mulighed opstår, kan du lynhurtigt pakke din kuffert. Du vil virkelig nyde at se, opleve og lære noget nyt på din rejse. Marts og april er super gode måneder til at rejse i, men det samme er sommermånederne juli og august. Fra ultimo september bør du derimod helst blive hjemme.

Gode rejsemål i 2013: Frankrig, Ungarn og Kenya.
 

Jomfruen

23. august - 22. september

Inderst inde er du lidt af en eventyrer. Du har sikkert lavet en liste over det, du gerne vil se rundt om i verden, og du skal nok nå det. Sætter du dig først noget for, kan intet stoppe dig, heller ikke familien.
Du foretrækker, at der er en vis form for moderne bekvemmelighed, selv om du kan udholde selv meget primitive forhold. Planlæggeren i familien er dig, og ingen kan gøre det bedre.

I første halvdel af året vil rejser fortrinsvis forekomme i forbindelse med dit job og med kollegaer. Fra juli og fremefter vil mulighederne for at rejse med gode venner eller familien være meget store. Det er mindre vigtigt for dig, hvor du kommer hen, end hvem du er sammen med.

Gode rejsemål i 2013: Østrig, Schweiz og USA.
 

Vægten

23. september - 22. oktober

Det er vigtigt for dig, at alle i familien får deres ønsker opfyldt. Du er fleksibel, og kan få noget ud af enhver slags ferie, også en strandferie, hvor du kan læse en god bog i skyggen.
Store og grimme feriekomplekser og overfyldte campingpladser er dog slet ikke dig. Du holder af smukke, historiske bygninger, smuk natur, og et eksklusivt strøg med butikker og restauranter.

Fremmede kulturer vil i den grad tiltrække dig, især i første halvdel af året. Det er frem til august, at du får dine bedste rejseoplevelser. Der må meget gerne være lidt eksotisk, så du rigtig kan bruge dine sanser. En tur på et lokalt marked og oplevelser i naturen vil tiltrække dig. Familiens behov er meget vigtige.

Gode rejsemål i 2013: Egypten, Dubai og Spanien.
 

Skorpionen

23. oktober - 21. november

Du vælger helst ikke de mest traditionelle rejser eller rejsemål, det finder du kedeligt. Du tager gerne på opdagelse alene, hvis resten af familien ikke er til de vilde udflugter, så kan de hygge sig ved poolen imens.
Du er god til at finde på spændende oplevelser, hvad enten du tilbringer ferien i sommerhus med familien i Danmark eller du er ude at rejse et sted i verden - der skal ske noget.

Anden halvdel af året bliver det mest aktive, hvad angår det at opleve andre lande. Her er der faktisk mulighed for flere rejser. Det vil være af stor betydning for dig, at familien er med, når der skal planlægges. Du er ikke til det helt vilde, det må faktisk gerne være behageligt og trygt i år.

Gode rejsemål i 2013: Grækenland, Spanien og Ungarn.
 

Skytten

22. november - 20. december

Du er den fødte globetrotter, og som en sådan elsker du at rejse verden rundt. Du tiltrækkes af nye destinationer og anderledes kulturer, og hvis du samtidig kan lære noget nyt på din ferie, bliver det ikke meget bedre.
Der er ikke noget, der skræmmer dig, du prøver gerne det hele, hvilket kan være en prøvelse for familien. Ingen badeferie til dig, det skal være eventyr og oplevelser.

I år vil du ikke have den helt samme længsel efter at rejse og opleve som ellers. Det behøver heller ikke være helt så vildt. Du er tilfreds med at være hjemme eller tættere på din bolig. I august og september vil du dog blive fristet, og her kan du nærmest ikke komme udenom en rejse med familie eller venner.

Gode rejsemål i 2013: Tyrkiet, Kroatien, Tyskland og Danmark.

Stenbukken

21. december - 19. januar

Du er dårligt kommet hjem fra ferie, før du allerede har bestemt dig for næste destination.
Du kan være lidt konservativ, ferien skal helst ikke være for primitiv, og den skal være godt tilrettelagt. Du behøver ikke selv have kontrol over tingene, men du skal være sikker på, at det har den, der arrangerer ferien. Derfor bliver du også meget sjældent skuffet. Du rejser helst med familien.

I juli og august er der mulighed for en dejlig romantisk rejse for dig og din partner, også selv om I har børn med. Er du single, er der mulighed for flirt på rejsen. For dig er rejser i år forbundet med at nyde og slappe af, derfor skal de ikke være for aktive. I oktober-november kan du komme lidt længere væk.

Gode rejsemål i 2013: Frankrig, Mexico, Brasilien og USA.
 

Vandbæreren

20. januar - 18. februar

Du elsker den følelse af frihed, det giver dig at rejse. Du elsker at få noget nyt og anderledes at tænke over, og du skal helst opleve en masse. Du rejser gerne sammen med andre, men vil også have det fint med at rejse alene.
Er du en af de få Vandbærere, der er lidt mere forsigtige og helst bliver hjemme, så prøv i år alligevel at springe ud i rejselivet: Bagefter vil du være endog meget glad for, at du gjorde det.

Spændende rejser, hvor du kan opleve og prøve noget nyt, er lige dig. Det er der mulighed for i første halvdel af året, så tøv ikke med at komme af sted. I det hele taget er det et godt år for alle former for rejser, og oktober – december er du impulsiv og kan tage af sted med kort varsel, når du finder et godt tilbud.

Gode rejsemål i 2013: USA, Canada, England og Singapore.
 

Fisken

19. februar - 20. marts

En vin eller kunstrejse vil tiltale dig. Rejsemålet må meget gerne være romantisk og naturen smuk, du vil have frisk luft og plads til at slappe af uden for mange forstyrrelser.
Du overlader generelt gerne til andre at planlægge ferien, for du er ikke selv så organiseret, desværre kan du også glemme at fortælle, hvad dine ønsker er. Du elsker at gøre et godt køb og lade dig inspirere.

Selv om det ikke er din stærkeste side, så prøv dog netop i år selv at planlægge dine rejser. Holder du ferie i første halvdel af året, bliver det højst sandsynligt kortere rejser. Efter juli vil du have mulighed for at komme ud og opleve noget sjovt og spændende. Du er meget kreativ, så kast dig ud i tingene.

Gode rejsemål i 2013: Italien, Østrig, Danmark og Australien.