Her er den ultimative bryllupsnat

Ø-gruppen Maldiverne kan i forvejen byde på noget af det mest luksuriøse driverliv - nu føjes der en særlig oplevelse til udvalget

Bryllupssuiten under vandet fungerede tidligere som restaurant. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR/conradhotels.com

Det er resortet Rangali Islands resort i Maldiverne, der kommer med nyheden, specielt beregnet til nygifte: En bryllupssuite under vandet, fuldstændig indhyldet i glas og med fri udsigt til tropiske fisk i alle farver og størrelser, hvis man har tid til det.

Læs også: Bo midt i London for 72 kr.

Skabelsen af det unikke hotelværelse sker egentlig for at fejre resortets fem års fødselsdag, og ejeren, hotelkæden Conrad Hotels, fandt så på at omskabe den tidligere Ithaa-restaurant under vandet til den ultimative bryllupssuite.

En uforglemmelig bryllupsnat
Ud over at opholde sig i det kæmpestore akvarium midt i Det Indiske Ocean, lover hotellet at man vil få en uforglemmelig nat på bunden af havet med champagne-brunch og naturlig underholdning.

Prisen for en overnatning kendes endnu ikke, men hvis man f.eks. skal sammenligne med resortets dyreste suite, The King Deluxe Water Villa, så koster den ca. 11.000 kr. for en enkelt nat.

Man kan endnu ikke se nyskabelsen på resortets hjemmeside, men ønsker man at teste bryllupssuiten, rådes man til at booke den mindst 14 dage i forvejen.

Læs også: Verdens mest undervurderede rejsemål