Her er de 9 bedste hoteller i USA

Det er toppen af de bedste hoteller, som Hotel & Resort Insider har valgt ud fra kriteriet: Hvad er det bedste turister kan vælge.

Four Seasons Hotel, Las Vegas i Nevada. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Der er hundredevis af dem. De godt femstjernede hoteller, som alle tilbyder høj standard, luksuriøse ophold og giver en udsøgt service.

Læs også: Check-in: Ace Hotel i NYC

Men hvilket skal man vælge, hvis man vil forkæle sig selv på ferien i USA?
Branche-sitet Hotel & Resort Insider har kikket de femstjernede efter og fundet en række, der kan lidt mere, end de andre. Hoteller de vil anbefale turisterne.
Her er de, nævnt alfabetisk:

Elysian Hotel
Chicago i Ilinois
Der er gennemført stil på hotellet i down town et par skridt fra Magnificent Mile. Fra high-tech underholdning på værelserne, badekar i overstørrelse til åbne pejse. Tilsæt en prisbelønnet spa og to gourmetrestauranter, Balsan og Ria, som fik tildelt to Michelinstjerner i år.
www.elysianhotels.com

Four Seasons Hotel
Las Vegas i Nevada
Som hotelkædens øvrige hoteller er her klassisk komfort i luksusudgave. Men det, der giver hotellet i spillebyen det ekstra, er det utrolig serviceorienterede personale.
www.fourseasons.com/lasvegas

Mandarin Oriental

San Francisco i Californien
Hotellet har adresse i byens tredje-højeste bygning og udsigten fra Golden Gate Bridge til San Francisco bugten er enestående. Helt unik er den fra Golden Gate Mandarin King-værelserne, der har badekar i en vinduesniche - a bath with a view.
www.mandarinoriental.com/sanfrancisco

The Fairmont Olympic Hotel

Seatle i Washington
Siden 1924 har hotellet i down town levet op til The Emerald Citys kræsne kunder, og den gamle charme er ikke forsvundet, selv om hotellet er kommet med i Olympic-gruppen. Restauranterne The Georgian, The Terrace og den charmerende Shuckers i pub-stil med østers på menukortet.
www.fairmont.com/seattle

The Hermitage Hotel

Nashville i Tennessee
Det er overdådigt. Hotellet er indrettet i Beaux-Art stil - der med sine antikke og romerske elementer tilsat renæssancens overdådighed nok kan tage pusten fra de fleste. Men til det historiske indtryk er moderne musikanlæg på værelserne, så gæsterne kan få tonene af Nashville med.
www.thehermitagehotel.com

The Ritz-Charlton Golf Resort

Naples i Florida
De to mesterskabsbaner gør naturligvis golfresortet til noget helt specielt. Men det, der topper, er at resortet ikke kun er for golfspillere. Her er masser af andre aktiviteter, spa og pool samt strand med diverse sejlsportsaktiviteter på det nærliggende Ritz-Carlton i selve Naples.
www.ritzcarlton.com/en/Properties/NaplesGolf

The Ritz-Carlton New York

New York City i New York
Med en forrygende udsigt over Central Park og med sin indretning anno 19. århudrede, med stilig elegance og sofistikerede omgivelser, er hotellet selvskreven på listen. Tilsæt chef Laurent Tourondels menuer i restauranten BLT Market.
www.ritzcarlton.com/en/Properties/NewYorkCentralPark

Trump International Hotel & Tower

Chicago i Ilinois
98 etager og 423 meter højt - og USAs andenhøjeste bygning efter en anden Chicago-skyskraber, Willis Tower, som tidligere hed Sears Tower. Værelserne med deres gulv-til-loft vinduer har en fantastisk udsigt. Fantastisk arkitektur og flot og gennemført design gør hotellet til noget specielt.
www.trumpchicagohotel.com

Trump Internationa Hotel & Tower

New York City i New York
Endnu et hotel, bygget af Donald Trump, er kommet med på listen. Hotellet med udsigt over Cental Park har kun 176 værelser, men ellers er alt andet tænkt stort - fra badeværelserne til hotelsengene. Hotellet har spa-afdeling og to restauranter.
www.trumpintl.com

Læs også: Her er verdens bedste hoteller