Her er de 10 dyreste suiter i USA

Når kun det bedste er godt nok, så har det amerikanske rejsesite Forbes Travel Guide fundet de mest luksuriøse suiter i USA.

1. Four Seasons Hotel New York: Ty Warner Penthouse Suite. 196.000 kr. pr. nat. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR: www.fourseasons.com/newyork
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

1. Four Seasons Hotel New York: Ty Warner Penthouse Suite

 

Hvor meget: 196.000 kr. pr. nat

Her er tale om den dyreste suite i USA. For pengene får man ni værelser på de 400 kvadratmeter, lakerede vægge indlagt med perler og sengetæpper af thai-silke med indvævet guld. Der stilles en Rolls Royce med chauffør til rådighed. Fra de fire separate glas-balkoner er der fra 52. etage en forrygende udsigt over Manhattan.

 

2. The St. Regis New York: Presidential Suite

Hvor meget: 123.000 kr. pr. nat

Også her får man ca. 400 kvadratmeter med tre soveværelser. Her er fuldtudstyret køkken, marmorfoyer, otte personers spisebord, antikt ildsted og 24 timers butler-service. Bibliotekets vægge er dækket af valnøddetræ, og spejlene i spise- og opholdsstue kan forvandles til store tv-skærme.

 

3. Mandarin Oriental, New York: Presidential Suite

Hvor meget: 100.000 kr. pr. nat

Beliggende på 53. etage af Time Warner Centeret ligger præsidentsuiten. Suiten har alle den moderne verdens bekvemmeligheder, f.eks. er det en iPad, der styrer lys, temperatur og lyd, mens den gamle verden er præsenteret ved silketapeter og tekstiler på væggene. Suiten er iøvrigt spækket med antikviteter.

4. The Beverly Hills Hotel: Presidential Bungalow

Hvor meget: 86.000 kr. pr. nat (minimum syv nætter)

Bungalowen her er med sine 464 kvadratmeter den største i Los Angeles. Bungalowen stod klar i maj 2011 og udmærker sig ved at have masser af plads både ude og inde. Blandt andet hører der en stor, privat pool med højttalere under vandet til bungalowen. Her er også et udendørs brusebad.

 

5. (delt) Four Seasons Hotel Washington: Royal Suite

Hvor meget: 84.000 kr. pr. nat

Suiten på 370 kvadratmeter ligger i Washingtons Georgetown-distrikt og er udstyret med skudsikkert glas, privat indgang og træningsrum. Kan man ikke nøjes med et soveværelse, er det muligt at leje hele køjen, så man får otte soveværelser til rådighed. Køkkenet er udstyret med fine vine og cahmpagne.

 

5. (delt) The Ritz-Carlton New York, Central Park: The Royal Suite

Hvor meget: 84.000 kr. pr. nat

Her må man nøjes med 176 kvadratmeter, til gengæld har man gratis adgang til loungen, som betyder gratis adgang til mad og drikke dagen lang. Suiten er udstyret med B&O-fjernsyn, DVD-afspiller og lydsystem. En kikkert er stillet op og peger mod Central Park - og en fuglebog ligger klar.

 

5. (delt) Mandarin Oriental, Las Vegas: Emperor Suite

Hvor meget: 84.000 kr. pr. nat

Hotellet har tre præsident-suiter til samme pris, men Emperor Suite er med sine 280 kvadratmeter den største. Suiten er udstyret i ægte dekadent Las Vegas-stil, og fra 21. etage er der fin udsigt over underholdningsgaden The Strip. Den private biograf kan rumme otte personer.

 

8. Four Seasons Resort Maui at Wailea: Maile Suite

Hvor meget: 81.200 kr. pr. nat

Allerøverst i resortet får man 465 kvadratmeter at boltre sig på. Sol-seng er automatisk reserveret ved poolen, og i suiten er der adgang til sauna og kæmpemæssig bruser. Mellem november og maj er der mulighed for at se pukkelhvaler på farten fra suiten. Alle suitens værelser har udsigt til Stillehavet.

 

9. Four Seasons Resort Hualalai: Hawaii Loa Presidential Villa

Hvor meget: 75.500 kr. pr. nat

Villaen her ligger direkte på stranden og layoutet er meget åbent i den 510 kvadratmeter store suite. Suiten er udstyret med jazzusi og traditionelle håndlavede møbler fra Hawaii. Solsenge til både pool og strand er reserveret og i prisen indgår to gange 50 minutters massage.

 

10. The St. Regis San Francisco: Presidential Suite

Hvor meget: 56.000 kr. pr. nat

Den elegante suite på små 300 kvadratmeter har masser af plads at boltre sig på, fra spisesturen med plads til 10 spisende og til læseværelset, hvor vinduer fra gulv til loft giver udsigt til haven. Gæster kan lægge vin på køl i tjenerens vinkøler.