Hed sex udløste brandalarm

En mand og en kvinde, der var ivrigt optaget af at forplante sig under hotel-bruserens varme vand, fik brandalarmen til at gå i gang.

Foto: Colourbox.com
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Et mand og en kvinde, der var ivrigt optaget af at forplante sig under bruserens varme vand på et norsk hotel, fik brandalarmen til at gå i gang.

Læs også:
Fri udsigt til hotel-sex

Det er den norske nyhedssite Eikernytt.no, der kan viderebringe de vellystige efterretninger om hed sex, der fik klokkerne til at ringe og sprinkleranlægget til at gå i gang.

Episoden udspillede sig kort efter midnat i dag, onsdag på Sanden Hotell i Hokksund i Norge. Klokken 00.30 gik brandarlarmen og 13 gæster måtte evakueres og brandvæsen og politi ankom med udrykningsblink og hylende sirener og brandmænd stormede ind for at inspicere bygningen.

Traumatiseret familie

Her fandt de det desorienterede par og det stod klart, at det var damp og ikke røg, der havde udløst alarmen.

"Det gik godt og ingen kom til skade, selv om det naturligvis var en traumatisk oplevelse for en familie fra Vestfossen, der var indkvarteret på hotellet, fordi deres eget hus er brændt," oplyser den daglige leder af hotellet, Roar Sanden.

Han tager hændelsen med et smil også selv om resten af natten blev noget fugtig. Efter den hede aktivitet i brusebadet var der nemlig også løbet vand ned til etagen neden under, dog uden det skulle have medført større skade.