Harry Potter-hotel på vej i London

Hotel med 120 værelser formentlig på vej ved studierne uden for London, hvor Harry Potter-filmene blev optaget

Spisesalen på troldmandsslottet Hogwarts skal formentlig inspirere til indretningen på det kommende Harry Potter-hotel, så man føler den rette magiske stemning. Fold sammen
Læs mere
Foto: Globe Trotteur_flickr
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Masser af Harry Potter-fans var stærkt oplivede i sidste uge, hvor det blev offentliggjort, at filmselskabet Warner Bros. Studio i 2012 vil åbne sine studier og de film-dekorationer lidt uden for London, hvor verdens mest berømte film-serie blev optaget, for besøgende.

Læs også: Et legeland for filmfreaks

Der bliver tale om tre timer guidede ture rundt i de miljøer, hvor Harry Potter-filmene blev optaget og navnet bliver: Warner Bros Studio Tour London - The Making of Harry Potter, og turene vil starte til næste forår 20 minutters kørsel fra London.

Men en række medier meddeler nu, at det 1,6 milliarder kr. dyre udviklingsarbejde også vil rumme et troldmands-inspireret hotel med 120 værelser - i hvert fald er der ansøgt om tilladelse til at opføre hotellet i nærheden af studierne.

På de guidede rundture vil man komme gennem troldmandsslottet Hogwarts store sal og professor Dumbledores kontor, og flere gætter allerede på, at disse miljøer kan give inspiration til et kommende hotel.

TimeWarner, der er moderselskab for Warner Bros., siger i en pressemeddelelse, at med den utrolige succes bøgerne og filmene om Harry Potter har haft - det er den mest succesfulde filmserie nogensinde - kan man sagtens forestille sig et magisk hotel nær London. Hvor fantasien får frit spil.

Læs også: Hogwarts rejser sig i Orlando