Guide til Mallorcas 19 golfbaner

E-magasin: Rejseliv.dk’s golfekspert har testet alle Mallorcas 19 golfbaner med offentlig adgang.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Her får du en smagsprøve. Se resten i Rejseliv.dk's nye interaktive e-rejsemagasin her

CANYAMEL GOLF
Banen her er en af mine absolutte favoritter på Mallorca. Canyamel ligger godt oppe i bjergene, ikke langt fra de fantastiske drypstenshuler i Arta og turistområderne Cala Bona og Cala Millor. Banen er anlagt på naturens præmisser – arkitekten hævder, at han egentlig bare har anlagt tee-steder, bunkers og greens. Resten af banens forløb har naturen selv klaret.
Her er ganske stille, og fra de fleste huller er der en fantastisk udsigt til det blå Middelhav.

Pris: Fra ca. 600 kr.
Bonus: Canyamel betragtes som en af de mest udfordrende baner på Mallorca. En el-bil anbefales, da der er ganske store højdeforskelle.
Info: www.canyamelgolf.com

PONIENTE GOLF
Banen kan vi anbefale til alle golfere, også med pænt højt handicap. Den er ikke for anstrengende at gå og spille, med brede fairways og meget velholdte greens. De syv søer gør, at banen ikke er nem, og fra alle huller er der fin udsigt til bjergene.
Der er kun en kort køretur til Palma, der med sine mange pladser, små handelsgader og katedralen er et must at besøge. Efter runden, så nyd et glas hvidvin og rejer i hvidløg på terassen ved klubhuset. Det er stort.

Pris: Fra ca. 660 kr.
Bonus: Du møder kaglende høns på banen; det er ret hyggeligt.
Info: www.ponientegolf.com

Se mere...
Se den store guide til alle Mallorcas golfbaner i vores interaktive rejsemagasin. Magasinet indeholder også inspiration til efterårsrejser, skiferier og historien om Jørgen Leths New York. Det er netop udkommet på sin plads i cyberspace og kan ses her