Guide til 3 Michelin-metropoler

Forleden dryssede Michelin-stjernerne blandt andet over Skandinavien, men London, Paris og New York har også fået deres stjerner. Se den komplette liste her.

Sådan ser en af anretningerne ud på den 3-stjernede restaurant Eleven Madison Park i New York. Fold sammen
Læs mere
Foto: Francesco Tonelli / Eleven Madison Park i New York

Kl. 10.00 torsdag 14. marts får den danske topkok René Redzepi at vide, om hans restaurant, Noma, går fra to til tre stjerner - og dermed bliver den første tre-stjernede restaurant i Skandinavien.

Se også: Drivhus med michelin-stjerne 

Det er Michelin-guiden Main cities of Europe, der torsdag uddeler Michelin-stjerner til restauranter i storbyer i Skandinavien og Europa.

Det nye i denne guide kommer fra europæiske lande som Danmark, Østrig og Polen, der ikke er store nok til at bære sin egen Michelin-guide.

Storbyer fra mad-lande som Italien, Spanien og Frankrig er også med i Main cities of Europe guiden, men de har allerede fået stjerner for 2013 i landenes egne Michelin-guides, der blev udgivet tidligere på året eller allerede i slutningen af 2012. 

Mens vi venter på, hvor mange stjerner blandt andet København får tildelt, bringer Rejseliv den komplette 2013-liste over Michelin-restauranter fra New York, Paris og London.

Se listen over restauranter med Michelin-stjerner i New York

Se listen over restauranter med Michelin-stjerner i Paris

Se listen over restauranter med Michelin-stjerner i London