Guide til 3 Michelin-metropoler

Forleden dryssede Michelin-stjernerne blandt andet over Skandinavien, men London, Paris og New York har også fået deres stjerner. Se den komplette liste her.

Sådan ser en af anretningerne ud på den 3-stjernede restaurant Eleven Madison Park i New York. Fold sammen
Læs mere
Foto: Francesco Tonelli / Eleven Madison Park i New York
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Kl. 10.00 torsdag 14. marts får den danske topkok René Redzepi at vide, om hans restaurant, Noma, går fra to til tre stjerner - og dermed bliver den første tre-stjernede restaurant i Skandinavien.

Se også: Drivhus med michelin-stjerne 

Det er Michelin-guiden Main cities of Europe, der torsdag uddeler Michelin-stjerner til restauranter i storbyer i Skandinavien og Europa.

Det nye i denne guide kommer fra europæiske lande som Danmark, Østrig og Polen, der ikke er store nok til at bære sin egen Michelin-guide.

Storbyer fra mad-lande som Italien, Spanien og Frankrig er også med i Main cities of Europe guiden, men de har allerede fået stjerner for 2013 i landenes egne Michelin-guides, der blev udgivet tidligere på året eller allerede i slutningen af 2012. 

Mens vi venter på, hvor mange stjerner blandt andet København får tildelt, bringer Rejseliv den komplette 2013-liste over Michelin-restauranter fra New York, Paris og London.

Se listen over restauranter med Michelin-stjerner i New York

Se listen over restauranter med Michelin-stjerner i Paris

Se listen over restauranter med Michelin-stjerner i London