Guide: Solferie i efteråret

Mange af os har underskud på solkontoen efter en kold dansk sommer. Vi guider til efterårsrejser med sol, uanset om du er til storby, luksus, eventyr eller badeferie.

Hvor ligge på divaneseren og bliver mere og mere sløv i mørke november, når man kan surfe på solsikre strande ude i den store verden? Fold sammen
Læs mere
Foto: Colourbox
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Storby
 

Buenos Aires

Hvad: Den argentinske hovedstad er tango og teater, store bøffer og god vin. Men også en udefinerbar sydamerikansk atmosfære og masser af natteliv.
Hvor meget: Flybillet retur fra 6.500 kr. med bl.a. Iberia. En overnatning på trestjernet hotel koster fra 350 kr. Bl.a. Nyhavn Rejser, Albatros Travel og C & C Travel har rejser til Buenos Aires til priser fra 8.000 kr.
Vejret: Sommeren begynder i november med temperaturer op til 38 grader og næsten ingen regn.

Find billige rejser til Buenos Aires

Singapore

Hvad: Singapore er først og fremmest et shoppingmekka, men den sydøstasiatiske millionby er også kendt for sit udvalg af (gode) restauranter i alle prisklasser samt et festligt natteliv.
Hvor meget: Flybillet retur fra 4.300 kr. med bl.a. Emirates. En overnatning på trestjernet hotel koster fra 500 kr. Bl.a. Top Tours, C & C Travel, og Sun Tours har pakkerejser til Singapore til priser fra 11.000 kr.
Vejret: Temperaturen i Singapore ligger året rundt på godt 30 grader, regntiden sætter ind fra november, men består oftest af korte kraftige byger et par timer om dagen.

Find billige rejser til Singapore

Dubai

Hvad: Ørkenstaten er lig med hippe natklubber, luksusrestauranter, og shopping i nogle af verdens største shoppingcentre. Samt fascinerende futuristiske bygningsværker, den gamle basar - og kilometervis af strand.
Hvor meget: Flybillet retur fra 2.700 kr. med bl.a. Qatar Airways. En overnatning på trestjernet hotel fra 400 kr. Der findes flere pakkerejse-arrangører, der har rejser til Dubai, blandt andet Columbus Travel, Discovery Travel og Risskov Travel Partner. Priser fra 7.000 kr.
Vejret: Temperaturerne ligger på cirka 30 grader i efteråret. I november kan der falde en lille smule regn.

Find billige rejser til Dubai

Tel Aviv

Hvad: Det israelske køkken er ikke at foragte, ej heller er stranden, som byen ligger sand til. Men Tel Aviv er også et heftigt natteliv, spændende museer og masser af markeder at gå på opdagelse i.
Hvor meget: Flybillet retur fra 2.700 kr. med bl.a. Turkish Airlines. En overnatning på trestjernet hotel koster fra 800 kr. Bl.a. Columbus Travel, FDM Travel og Team Benns har pakkerejser fra 7.000 kr.
Vejret: Tel Aviv oplever i oktober og november temperaturer mellem 24 og 28 grader. Risikoen for regn er størst i november.

Find billige rejser til Tel Aviv

Miami

Hvad: Shopping, restauranter, hippe natklubber og kilometervis af strand er kodeordene for ferie i Miami. Og så ligger Orlando med Disney, Seaworld og de øvrige forlystelsesparker ikke mange timers kørsel væk.
Hvor meget: Flybillet retur fra 4.300 kr. med bl.a. Lufthansa. En overnatning på et trestjernet hotel fra 500 kr. Bl.a. USA Tours, FDM Travel og Profil Rejser har pakkerejser til Miami til priser fra 7.000 kr.
Vejret: Temperaturerne i efteråret ligger mellem 23 og 27 grader. Risikoen for regn er størst i oktober, da Miami ligger ved Caribien og dermed hvert år oplever orkaner og tropiske storme.

Find billige rejser til Miami

Næste side: Efterårsrejser med strand