Guide: Legepladser i storbyen

Normalt er storbyferie og børn ikke en god kombination. De har ikke kræfter til at trave rundt i timevis, og de synes ikke, at det er sjovt at sidde på café eller gå på museum.

Prinsesse Dianas Memorial Playground i Kensington Gardens i London har Peter Pan som tema og er bl.a. udstyret med et stort piratskib, en strandhule og et hus i trætoppene. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Men nu er FDM Travel kommet forældre, der bare elsker at tage på storbyferier, til  undsætning. 

Læs også: 5 for børn i Berlin

Rejsebureauet har nemlig skabt en særlig guide på nettet med tips til gode legepladser i udvalgte, populære storbyer. For en af de mest enkle måder at gøre storbyferien sjov for børn er ved at besøge byens legepladser. 

Udover en tiltrængt pause fra storby-støj, shopping og museumsbesøg, bliver familiens yngste tilgodeset, og de voksne får mulighed for at opleve byen fra nye vinkler, da man får set andre dele af lokalområdet end de gængse seværdigheder.

Du finder guiden, der har legepladser i så forskellige storbyer som Paris, Zürich, Bangkok og Budapestfdm-travel.dk/legeplads-guide, hvor også en række brugere har bidraget med nyttige tips til gode legepladser på ferien.

125 offentlige legepladser finder du i Københavns Kommune. Du kan læse mere om legepladserne, og se hvor de ligger, på kk.dk/Borger/ByOgTrafik/GroenneOmraader/Legepladser 

Læs også: New York for de mindste