Guide: Hvad og hvor kan du spise i Københavns Lufthavn

Københavns Lufthavn er åben døgnet rundt, men det er butikker og restauranter ikke nødvendigvis. Vi guider til, hvilke spisemuligheder passagererne har på de forskellige tider af døgnet.

Kort over restauranter og caféer i Københavns Lufthavn. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

I en lufthavn kommer og går folk, og lander og letter fly på alle tider af dagen og natten. Men hvad er udvalget af mad og drikke, hvis man lander kl. 2 om natten? Og kan man få morgenmad, hvis man skal flyve kl. 6? Vi guider til tre muligheder på fire tidspunkter af døgnet – alle efter sikkerhedskontrollen.

MORGENMAD

Food Market
Food Market er opbygget som et cafeteria. Man tager en bakke, nupper selv, hvad man ønsker, og betaler. Food Market har både færdiglavet og frisklavet mad og sælger wraps, salater, yoghurt, croissants og alle slags drikkevarer. Maden kan spises i det tilhørende siddeområde eller tages med i flyet.

Åbningstider: Mandag til fredag 06.00-22.30, lørdag 07.30-21.00, søndag 07.30-22.30
Placering: Mellem finger A og B
Pris: En wrap: 35 kr., en juice: 35 kr.

Lagkagehuset i Københavns lufthavn. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR.

Lagkagehuset
Lagkagehuset har et godt udvalg af bagværk. Der er brød, boller, kager og frisksmurte sandwich i kølemontren samtidig med, at du kan få din vante morgenkaffe, juice eller smoothie. Lagkagehuset har foruden bageriet tilknyttet et stort siddeareal i et roligt område med store vinduer og udkig til flyvepladsen.

Åbningstider: alle dage 05.00– 20.30
Placering: Mellem finger B og C
Pris: Almindelig kaffe: 25,50 kr., en foccacciabolle med ost og skinke: 69 kr.

Starbucks
Den berømte kaffebiks har flere end 17.000 butikker verden over. Og også et par stykker i Københavns Lufthavn. Starbucks sælger kaffe, te, kakao samt sandwich, yoghurt og salat. Morgenmaden er kun to-go i caféen mellem finger A og B, men i den anden Starbucks mellem finger B og C kan morgenmaden tages med eller spises i caféen, hvor der er siddepladser.

Åbningstider: Mandag til fredag 05.00-21.00, lørdag 04.30-20.00, søndag 05.00-22.00
Placering: Mellem finger A og B og mellem finger B og C
Pris: Almindelig kaffe: 25 kr., en yoghurt med müsli: 45 kr.

FROKOST

Prego
Københavns Lufthavns italienske restaurant hedder Prego. I det store åbne køkken laves italienske retter som pizza, bruchetta og spagetti bolognese, og til maden kan du få vand, øl, kaffe eller te. Børn under 12 år spiser til halv pris.

Åbningstider: Søndag til fredag 5.00-22.00, lørdag 05.00-21.30
Placering: Mellem finger B og C
Pris: En portion spaghetti bolognese: 129 kr., en fadøl: 59 kr.

Le Sommelier Bar and Bistro
Sommelier har både rigtige borde og en bar, hvor man kan spise. Her kan du få et glas hvidvin eller nippe til en af restaurantens fiskeretter eller blot en pain au chocolat. Restauranten er en forenklet bistroudgave af søsterrestauranten Le Sommelier i Bredgade i København.

Åbningstider: Baren fra 05.00-23.00, og restauranten fra 06.00-22.00
Placering: Ved finger B
Pris: Dagens fisk: 209 kr., et glas vin: 60 kr.

Restaurant København. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR.

København
Hvis du er til dansk smørrebrød, er København stedet for dig. Her serveres de gamle klassikere med et moderne twist. Caféen er gemt bag Malene Birger, tilbagetrukket fra larm og virvar. Spis æggekage eller en mad med rødspættefilet, alt med med udkig til flyvepladsen.

Åbningstider: Alle dage 06.00-21.00
Placering: Mellem finger B og C
Pris: Et stykke luksussmørrebrød æg og rejer: 89 kr. En fadøl: 60 kr.

AFTENSMAD


Seafood Bar i Caviar House. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR.

Caviar House og Prunier
Som navnet antyder, kan man i den åbne bar på Caviar House få kaviar. Restauranten serverer foruden kaviar laks, hummer, rejer, foie gras og østers. I marts udvider restauranten med en gourmetsandwichbar og en sushibar. Sandwichene er i ægte Caviar House-stil med foie gras, caviar og laks.

Åbningstider: Søndag til mandag 08.00-22.00, lørdag 10.00-20.00
Placering: Mellem finger B og C
Pris: Røget laks og rejer: 245 kr., et glas hvidvin: fra 60 kr.

Yam Yam
Asiatiske retter med ris og nudler er, hvad der serveres på Yam Yam. Der er både vegetarretter, kylling- og oksekødsretter samt et par ekstrastærke retter. Kun to minutter efter din bestilling er maden klar og perfekt to-go. Du kan også spise i restaurantens siddeareal.

Åbningstider: Søndag til fredag 10.00-21.30, lørdag 10.00-20.30
Placering: Mellem finger B og C
Pris: En risret med kylling: 68 kr., og en sodavand: 39 kr.

Mash i Københavns lufthavn. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR.

Mash
Mash, Modern American Steak House, er lufthavnes bøfhus. På første sal finder man den elegante restaurant med røde lædersofaer og kobilleder på væggen. Søsterrestauranter kan man blandt andet finde i Aarhus, i hjertet af København og i London, hvor Mash i 2013 blev kåret som Londons bedste steakhouse.

Åbningstider: Søndag til fredag 11.30-21.30, lørdag 11.30-20.30
Placering: Mellem finger A og B på første sal
Pris: En steak and fries: 250 kr., en fadøl: 60 kr.

This template (BMLinkBundle:Block:link_box.html.twig) should be overridden!

NATMAD: AUTOMATMAD

I nattetimerne er det svært at finde noget at spise i Københavns Lufthavn efter Security. Automaterne Esprezza og Selecta Vending har dog et lille udvalg af snacks. Tax Free Shoppen har åbent hele døgnet, og her kan du finde drikkevarer og slik.

3 steder at snacke

Grab and Fly
Stedet, man går hen, hvis man lynhurtigt vil købe forplejning til flyveturen og få stillet den lille sult. Øl, sodavand, sandwich, chips, tyggegummi eller hotdogs kan købes i den lille biks.

Åbningstider: søndag til fredag 06.00-21.00, lørdag 06.00-20.00
Placering: Ved finger A

Fine Food
Især nordmænd og udenlandsdanskere benytter sig af shopping i Fine Food. Her kan man købe remoulade, rullepølse, småkager, honning, vin eller krydderskinke til flyveturen eller til at tage med hjem. Fine Food har et stort udvalg af danske og udenlandske specialiteter, men har også det almindelige kioskudvalg af chips, vand og snacks.

Åbningstider: Mandag til onsdag 05.00-21.00, torsdag, fredag og søndag 05.00-22.00, lørdag 05.00-20.00
Placering: Ved finger B og mellem finger B og C.

Joe and the Juice. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR.

Joe and the Juice
De unge og kæphøje juicere på Joe and the Juice kan lave grøntsags- og frugtjuicer, kaffe og flade sandwich blandt andet med avocado, tunmousse og kylling. Mad og drikkevarer kan tages med eller nydes i den moderne indrettede café til høj festmusik. Joe and the Juice blev i 2013 kåret som verdens bedste lufthavnscafé.

Åbningstider: Søndag til fredag 05.00-21.00, lørdag 05.00-20.00
Placering: To steder mellem finger B og C