Gratis internet i Københavns lufthavn

Fra november vil passagerer gratis kunne gå på nettet i alle lufthavnens områder - det gælder også i andre danske lufthavne.

Foto: Martin Sylvest Andersen

I Norge har de gjort det siden 1. maj i de fleste lufthavne, og nu kommer turen til de danske lufthavne. Muligheden for at surfe og downloade fra nettet, mens man venter på sit fly. Og det er ganske gratis.

Læs også: Hvad børnefamilier hader ved lufthavne

I Københavns lufthavn i Kastrup har man spurgt 120.000 rejsende, om de ville have gratis adgang til internettet - og det ville de gerne.

Til rejsesitet tic.travel siger lufthavnens pressechef Søren Hedegaard Nielsen: "Vi vil fra sent efterår tilbyde gratis Wi Fi i lufthavnen. Tilbuddet er til de passagerer, der har deres egen smartphone eller computer med."

Men lufthavnen har ikke i sinde at opstille computere, som passagererne kan bruge. Brugerundersøgelsen viser ikke, at der er et behov for det. Til sitet siger  pressechefen: "Der er jo flere smartphones i Danmark end der er indbyggere, men hvis der kommer et ønske fra passagererne, så kigger vi på det igen."

Omvendt i Billund lufthavn, som også indfører gratis internet. Her opstilles to computere permanent, som man gratis kan bruge ud over sin egen. Sønderborg lufthavn tilbyder også gratis internet.

Læs også: Pas på net-tyvene