Gratis hotel i London hvis du går til top-show

Stor kampagne fra 18 top-shows i London skal i samarbejde med hoteller skaffe flere turister til West End

"Thriller Live" er skabt over Michael Jacksons musik og er én af de musicals, der nu kan opleves på West End Theatre. Fold sammen
Læs mere
Foto: Tobias Hase
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Vinter-kampagnen går simpelthen ud på at skaffe flere turister til de store og dyre musicals og shows i det centrale London, så derfor lyder tilbuddet: Køb en billet til et show til fuld pris og få et dobbeltværelse på tre-stjernet hotel gratis oven i hatten.

Læs også: 10 gratis fornøjelser i London

Det er teater-hjemmesiden westendtheatre.com, som både udbyder shows og hoteller, der er på banen med tilbuddet, der løber indtil slutningen af marts.

Det er store shows og musicals, der er med i fremstødet, blandt andet Andrew Lloyd Webbers Love Never Dies,  Legally Blonde, baseret på filmen af samme navn, og Thriller Live, skabt over Michael Jacksons musik.

Også Elton Johns musical Billy Elliot, og det sexede show Dirty Dancing kan opleves. Ikke kun shows og musicals, men også komedier og dramaer er på listen med tilbud. Londons West End er et orgie af underholdningstilbud med over 40 teatre, 30 museer og gallerier og over 2.500 restauranter og barer.

Tilbuddet gælder til 18 forskellige musicals og shows, og man kan vælge en række trestjernede hoteller. Priserne starter ved ca. 420 kr. per person og inkluderet er de bedste sæder til et top-show plus overnatning i delt dobbeltværelse med morgenmad.

En returbillet med easyJet København-London koster ca. 600 kr., så alt i alt kan man få en stor teater-oplevelse og en overnatning i London for ca. 1.000 kr. Se nærmere på: www.westendtheatre.com

Læs også: The Sound of Salzburg