God plads til festen i 10 kilometers højde

Det sydkoreanske flyselskab Korean Air har netop afsløret billeder af indretningen i deres superjumbo A 380 - det er ret vildt.

Der er indrettet en stor cocktailbar forrest i superjumboen A 380. Fold sammen
Læs mere
Foto: Korean Air

Korean Air fra Sydkorea vil ikke stå tilbage for nogen af de flyselskaber, som allerede flyver med superjumboen A 380, så selskabet har valgt at gøre flyveturen ekstremt behagelig for passagerer på første klasse.

Læs også: Her er alle Europas fly i luften

Derfor er der indrettet en stor cocktailbar forrest i flyet, hvor de 12 passagerer på første klasse kan slappe af og nyde livet. Her på nederste dæk i flyet sidder så 301 passagerer på økonomi-klasse bagude.

Hele det øverste dæk er indrettet som business-klasse med 94 pladser. Alt i alt er der i den sydkoreanske udgave af A 380 plads til 407 passagerer, mens luftfartsselskabet Quantas har indrettet sine A 380 med 450 sæder, Emirates kan medføre 517, mens Air France har plads til 538 passagerer.

Siden kæmpeflyet første gang kom i kommerciel drift hos Singapore Airlines i 2007, har flyselskaberne konkurreret om at gøre første klasse så lækker som muligt.

Singapore Airlines har indrettet private kabiner, hvor et par, der rejser sammen, kan sove i dobbeltseng, mens Emirates tilbyder bar, lounge og et badeværelse med bruser.

Indtil videre har 18 flyselskaber bestilt ialt 236 eksemplarer af kæmpeflyet.

Læs også: De dummeste spørgsmål under flyveturen