Gigoloer anholdt for at sælge sex på Balis strande

28 unge mænd tilbageholdt for at sælge sex til kvindelige turister på Balis berømte Kuta Beach.

Billedet, taget d. 31. marts 2010, viser to lokale unge mænd der snakker med udenlandske kvindelige turister på Kuta Beach, Bali. Fold sammen
Læs mere
Foto: Sonny Tumbelaka
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Balis image som en verdensklassedestination med smukke strande og en unik Hindu-kultur fik et hårdt drag over nakken, da dele af en ny dokumentarfilm "Cowboys in Paradise" dukkede op på YouTube.

Læs også: Fængsel for kys på restaurant

Dokumentarfilmen blev vist på en festival i Sydkorea i sidste uge og den indeholdt interviews med både "beach Boys" - unge og smukke mænd - og nogle af de kvindelige turister, der var faldet for dem på stranden.

Det har straks fået de balinesiske myndigheder til at reagere, for man ønsker ikke at Bali får et image som et feriested med sex-turisme.

"Vi har nu afhørt 28 unge mænd, som vi mistænker for at være gigoloer," siger chefen for sikkerheden på Kuta Beach til news.com.au "Det er unge, veltrænede mænd, de fleste surfer-typer, og hvis vi er sikre i vores sag, overdrager vi dem til politiet."

Se også: 12 ting der får dig smidt af flyet

Chefen for Balis turistmyndigheder, Ida Ngurah Wijaya, siger at man har kendt til "Cowboys" på strandene et stykke tid, men at man ikke har opfattet det som et større problem. Wijaya kaldet det overdrevet kun at fokusere på den gruppe, for det er slet ikke hvad Bali handler om. Men omvendt håber han at myndighederne finder en måde at løse problemet på.

Men det er ikke så let. For det er svært at bevise, at de såkaldte Beach Boys faktisk sælger sex.

Strandpolitiet slår fast, at deres folk altid er på stranden og også ser, når de unge mænd nærmer sig udenlandske kvindelige turister. De bliver venner med turisterne, oftest japanske turister, som ender med at betale for deres selskab og mad under opholdet. Og måske også for sex, men det er svært at bevise, for det hele foregår på frivillig basis.

Se også: Sådan får du smadret din ferie

Se et youtube-klip af dokumentaren: