Gaver til den rejsende mand

Mangler du en julegave til manden, der rejser meget? Her er fem gode bud på gaven.

Ro på flyturen? Bose QC15 er flere gange kåret som de ultimative høretelefoner, som både kan tilsluttes mp3-afspiller eller bare tages på, hvis man vil have ro. Foto: www.bose.com Fold sammen
Læs mere
Foto: www.bose.com

Barbermaskine

Hvis det handler om at rejse så let som muligt, er dimser, der kombinerer flere remedier i ét, en rigtig god idé. Shavemate er en kombination af en engangsskraber og barberskum, hvor skummet - som der er nok til flere barberinger - befinder sig i skraberens skaft. Shavemate kan bruges af både mænd og kvinder, og er desuden genial i den forstand, at den modsat en elektrisk barbermaskine ikke kræver, at man skal huske strømstik eller batterier.

Koster 10 dollars for tre stk. Se mere www.shavematetv.com

Se også: Ti bizarre ting til rejsen

Vinbeholder

Er der noget mere irriterende end at købe god vin med sig hjem fra rejsen - kun for at opdage, at de dyre dråber er smurt ud over alt ens tøj, fordi flasken er smadret under transporten?

Wineskin er en beholder til en vinflaske, lavet af "boble plastic", som kan indeholde en 75 cl flaske og kan genbruges. 

Koster 10 dollars www.magellans.com. Mere info på www.wineskin.net.

Trolley i kabine-mål

Hvis man vil være fri for at checke bagage ind, er det vigtigt, at håndbagagen er så stor og rummelig som mulig uden at overskride de mål for dens størrelse, som flyselskaberne har.

Det er ikke alle flyselskaber, der opererer med præcis samme mål, men ingen kræver, at håndbagagen er under 55 x 40 x 20. Derfor har Samsonite fremstillet en trolley med polstret computerlomme, samt lommer til henholdsvis mobiltelefonen og vigtige papirer. Trolleyen er endvidere udstyret med en kodelås og er lavet af slidstærkt materiale. 

Koster 235 pund på www.samsonite.co.uk. Her kan du også læse mere.

Høretelefoner

Børn, der skriber, sidemænd, der snakker, motoren, der brummer. En flyrejse er fuld af mere eller mindre uønskede lyde, som det kunne være rart at kunne lukke ude, hvis man gerne vil koncentrere sig om eller bare sidde helt i ro.

Bose QC15 er flere gange kåret som de ultimative høretelefoner, som både kan tilsluttes mp3-afspiller eller bare tages på, hvis man vil have ro. Oven i hatten er de udstyret med bløde "bøffer", så man ikke får ondt i hovedet af at have dem på i længere tid ad gangen.   

Koster 300 dollars på www.bose.com. Her kan du også læse mere.

T-shirt folder

Uanset hvordan man folder blusen eller t-shirten, er den så krøllet som en puddelhund, når man tager den op af kufferten.

T-shirt folderen fra FlipFold løser angiveligt dette problem. Ved hjælp af et fiffigt foldesystem omkring et plastic-stativ kommer t-shirt, sweatshirt, bukser, håndklæder eller sågar lagner, hvis man rejser med den slags, til at ligge og holde sig helt glatte.

Koster 119 kr på www.toerrestativet.dk. Mere info på www.flipfold.com

 

Interesseret i flere gadgets? Se listen over gadgets til globetrotteren