Fri udsigt til hotel-sex

Et særligt sted i High Line Park i New York er blevet populært, for besøgende har fri udsigt til Standard Hotels gæster gennem de kæmpestore vinduer.

Foto: Colourbox.com
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Der er blevet trængsel foran Standard Hotel I New York. Det forholdsvis nyåbnede hotel har kæmpestore vinduer fra gulv til loft i alle værelser, og det udnyttes af både forbipasserende New Yorkere og hotelgæsterne selv, hvor mange gladeligt viser sig selv og deres seksuelle særheder frem.

Læs også: Advarsel mod falske hotel-anbefalinger på nettet

Vinduerne er fuldt gennemsigtige og en ansat i parken siger til New York Post, at mange lokale jævnligt kigger forbi for at få et glimt af de erotiske begivenheder i værelserne. Mange gæster viser sig gladeligt nøgne ved de store vinduer og har sex i fuld offentlighed med vilje.

Nu er hotellet kommet under beskydning fra myndighederne, der kalder vindues-showene for uacceptable. Standard Hotels ledelse har lovet at understrege over for gæsterne, at vinduerne i værelserne er helt gennemsigtige, men siger samtidig, at det er svært at gøre noget, hvis folk vil vise sig selv, deres egne eller fælles handlinger frem.

Den lokale debat raser om hotellet. Nogle mener det er helt afskyeligt, andre at det har bragt nyt liv til kvarteret. Andre igen ærgrer sig over, at deres udsigtssted er blevet røbet.