Fri for børn er en succes

Spies fordobler antallet af sine forbudt for børn hoteller næste sommer.

Foto: Colourbox.com
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det var med forsigtighed, at Spies i 2008 lancerede sine børnefri hoteller.

Læs også: Fri os for børn på business-class

Angsten for at blive beskyldt for at diskriminere, fik i første omgang rejsebureauet til bare at: "anbefalede gæsterne ikke at tage børn med".

Men ret hurtigt meldte Spies imidlertid dog klart ud: Sun Prime hotellet på Gran Canaria var forbudt for børn - og gæsterne strømmede til.

Flere Sunprimehoteller, som konceptet med fred, ro og ekstra luksus hedder, kom til. Nu er der to på Gran Canria,  et på Tenerife, Et i PhuketThailand og et på Mallorca.

Men næste sommer rykkes for alvor. Da fordobles antallet med yderligere fem hoteller. Et på Cypern, et på Kreta og tre i Tyrkiet i henholdsvis Alanya, Bodrum og Side.

Hotellerne, hvor man skal være fyldt 16 år for at bo, har spa-afdelinger med behandling og i restauranterne er menu- og vinkortet opgraderet, ligesom det er skandinaviske arkitekter, der har indrettet værelserne.

"Desuden tilbyder hotellerne Easy Travel, hvor man kan have ti kg ekstra bagage og direkte transfer uden stop på andre hoteller. I de fleste lande kan vi også tilbyde indtjekning allerede på hotellet," siger Jan Vendelbo.