Freestyle dit krydstogt

Et af verdens største krydstogtskibe med plads til 4200 passagerer og 1700 besætningsmedlemmer skal sejle i Middelhavet for Star Tour

Foto: TUI
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Krydstogtskibet Epic fra Norwegian Cruise Line er spritnyt og skal til sommer sejle med krydstogtgæster for Star Tour med afgang fra Mallorca. Epic blev bygget sidste år og er med plads til 4200 gæster og 1700 besætningsmedlemmer et af verdens største krydstogtskibe.

Læs også: Den store krydstogt-quiz

Skibet har 18 dæk, 32 værelsestyper - blandt andet 60 villaer - 14 restauranter, 18 barer, stort vandland, spaområde, store shows og flere kasinoer. På krydset rundt i Middelhavet lægger skibet blandt andet til i Barcelona og Rom.

Krydstogterne kaldes freestyle krydstogter og forklares af salgsdirektør Stig Elling, Star Tour:

"Vi kalder togterne for freestyle krydstogter, fordi man frit kan vælge hvor og hvornår man vil spise, underholdes og forkæles. Her er altså total frihed i meget eksklusive omgivelser og med et meget stort udbud at vælge mellem.

Og det er lykkedes at få priserne helt ned, sådan at en uges krydstogt med helpension, fly og transporter fås fra lidt over 7.000 kr., hvilket også er epokegørende i branchen," siger Stig Elling.

Star Tour forventer, at krydstogterne bliver populære hos blandt andet børnefamilier på grund af det kæmpestore vandland ombord. Et krydstogt kan kombineres med en ekstra ferieuge på Mallorca til priser fra 1.000 kr.

Læs også: Vild video af krydstogt i bølgegang