Fredfyldt og sanseligt på slottet

Normalt forbinder man Mallorca med turister og store resorts. Men Mallorca er meget mere – bl.a. luksushotellet Castell Son Claret, der huser øens tostjernede Michelin-restaurant.

Hotel Castell Son Claret er ikke femstjernet for ingenting. Hotellet er holdt i original, næsten majestætisk stil, og haven står knivskarpt på alle årstider. Foto: PR Fold sammen
Læs mere

Allerede ved ankomsten ånder man dybt og slapper helt af i harmoni med omgivelserne. Det et tydeligt, at dét her er ægte luksus, originalitet og skønhed. Et unikt sted, når det er bedst, og en natur- og kunstnerisk oplevelse, der byder på fantastisk Michelin-mad i idylliske rammer. Velkommen til Castell Son Claret på Mallorca.

Hvorfor

Retreat, luksus og Michelin-mad. Castell Son Claret ligger i en UNESCO-fredet dal ved foden af Tramuntana-bjergkæden, idyllisk omgivet af fantastiske haver og med en stor anlagt pool med barområde. Der tilbydes tennis, yoga og cykler, og så har stedet en fantastisk spa, Bellesa De Claret, samt hamam og indendørs pool. Det er desuden en kulinarisk destination med den eneste tostjernede Michelin restaurant på De Baleariske Øer. Hotellet byder tillige på superfin mallorcinsk kunst. Og så hersker her fred og ro – et æstetisk sanseparadis.

Castell Son Claret har en af Mallorcas ti Michelin-restauranter, Zaranda, der dog er den eneste, der har to stjerner. Foto: PR Fold sammen
Læs mere

Hvad

Hovedbygningen er et historisk slot fra Renæssancen. Det er blevet restaureret med huse i de smukke omkringliggende haver. De 38 rum og suiter er designet moderne og minimalistisk i jordfarver med fine detaljer, skøn komfort og gulvvarme. Hotellet har to gastronomiske og oplevelsesrige restauranter; Olivera og den tostjernede Michelin-restaurant Zaranda. Her tilbereder Fernando P. Arellano med lidenskab sine utrolige kulinariske og kreative retter på et meget højt niveau. Køkkenet er Middelhavs- og Nordafrikansk inspireret og fuld af overraskelser. Gæster kan sidde inde i patioen med udsigt til de fantastiske tårne og her indtage deres måltid. Tjenerne og personalet er fantastisk servicemindede, og man får små personlige hilsener, selv på sine kildevand inden afgang fra slottet.

Minus

Hvis man er til strand, tager det ca. 15 min. i bil.

Plus

Barchefen inddrager hotellets egne urter, blomster og planter i fantastiske buketter og cocktails. Zaranda er den eneste tostjernede Michelin-restaurant på De Baleariske Øer.

Der er Nespressomaskine på værelset og fint udvalg i barskabet. Der var varme i vores toiletsæde og gulvvarme på toilettet – dejligt, når man bor i et stenhus.

Seks ud af seks stjerner

Hvad: Castell Son Claret.
Hvor: 25 km vest for Palma og 30 km vest for lufthavnen nord for den idylliske by Es Capdellá i Calvia-provinsen.
Hvor meget: Et standard dobbeltværelse med morgenmad koster fra 295 Euro.

Info:

Castell Son Claret
Carretera Es Capdellá-Galilea, km 1.7
07196 Es Capdellá, Calvía
Mallorca, Spain