Foldboldfest i Hamborg er reddet

DBUs 14.500 billetter til landskampen mellem Danmark og Brasilien blev revet væk. Men nu kommer Hamborg Turistforening til undsætning

Brasilianske Neymar fejrer scoringen til 2-1 i venskabskampen mellem Brasilien og Bosnien på AFG Arena i St. Gallen, Schweiz, i februar. Fold sammen
Læs mere
Foto: Ennio Leanza

Et kvarter – eller samme tid, som en halvlegspause varer. Længere tog det ikke, før DBUs 14.500 billetter til landskampen mellem Danmark og Brasilien, som spilles i Hamborg den 26. maj, var revet væk.

Se også: Guide: Fodbold i London

Men nu kommer Hamborg Turistforening de mange tusinde danskere, som gerne vil opleve Bendtner & Co. i kamp mod det altid sprudlende brasilianske landshold live, til undsætning.

Og selv om der kun er tale om en venskabskamp, kan man jo håbe, at brasserne stiller op i stærkeste opstilling med superstjerner som Pato (AC Milan), Robinho (AC Milan), Dani Alves (FC Barcelona) og den nyeste stjerne på den brasilianske fodboldhimmel, Neymar (Santos FC).

Hamborgs turistforening har nemlig sammensat en rejsepakke til den nordtyske  storby i forbindelse med kampen, hvor man udover billetten til kampen, der fungerer som EM-optakt for det danske landshold, får to overnatninger på det centralt beliggende A&O Hotel Hauptbahnhof og en VIP-billet til Miniatur Wunderland, verdens største modeljernbane.

Derudover vil der være mulighed for at gå lidt rundt i det trendy Schanzen- og Karokvarter i St. Pauli, lægge turen forbi havnen med dens mange oplevelsesmuligheder – og ikke mindst  smutte en tur forbi det legendariske forlystelseskvarter Reeperbahn med dets mange musiksteder og værtshuse, hvor partyfolket og fodboldfans fra hele Tyskland nok skal sørge for den rette stemning lige efter kampen.

Læs også: Besøg St. Pauli inden den bliver for pæn