Følg i Kate og Williams romantiske fodspor

Hvor arbejdede Kate, hvor festede William, hvor er forlovelsesringen fra? En ny guidet tur viser vej til Kate og Williams London.

Storbritanniens Prins William og hans forlovede Kate Middleton ved offentliggørelsen af deres forlovelse. Fold sammen
Læs mere
Foto: Suzanne Plunkett
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

29. april gifter Kate Middleton sig som bekendt med Prins William i Westminster Abbey i London

Se også: 24 timer i London

Men kan man ikke vente så længe med at opleve royal romantik, kan man allerede nu begive sig ud på den netop lancerede guidede tur Will & Kate Royal Wedding Walk.

Turen varer to en halv time og indeholder besøg på de steder i den britiske hovedstad, som har en betydning for det kommende ægtepar, krydret med både informationer og anekdoter om parret og stederne, man kommer forbi.

Blandt højdepunkterne er baren Mahiki, et populært sted at feste, hvis man er kongelig eller kendt, smykkeforretningen, hvor Prins Charles for over 30 år siden købte forlovelsesringen til Diana, som nu er gået videre i arv til Kate Middleton, og Buckingham Palace, hvor de kongelige residerer.

Richard Noel Middleton, Kates oldefar, er omend ikke i bogstaveligste forstand, så dog alligevel repræsenteret på turen, for ved stoppet ved hans kontorer får man hele historien om hans oldebarns arbejderklasse-opvækst og lange vej til en plads i Englands familie af blåt blod.

Turen indeholder i alt 13 stop, foregår på gåben, og koster 15 pund. Læs mere og book billetter på thecelebrityplanet.com

Vil du også til London? Find den billigste flyrejse her