Fly som luksushotel i lufthavn

Tidligere fløj det russiske fly rundt med den østtyske regeringschef Erich Honecker og senere østtyske turister - nu er det et luksushotel i hollandsk lufthavn.

Flyhotellet blev købt for ca. 210.000 kr., og restaureret for 3,5 millioner kr., og nu har du altså muligheden for et usædvanligt ophold. Fold sammen
Læs mere
Foto: www.hotelsuites.nl

I dag mangler der ikke noget i det gamle russiske propelfly af typen Ilyushin 18 fra 1960. Det har skiftet sin beskæftigelse som turistfly ud med jobbet som luksushotel for to personer, og du finder både boblebad, sauna, tre fladskærme og internetadgang.

Læs også: Verdens ti mest trendy hoteller

Flyhotellet Airplane Suite er placeret i lufthavnen Teuge nær hollandske Apeldorn, og fra suiten er der udsigt til startbaner og ankomsthal. Der er selvfølgelig også aircondition, køkken, bad, badekåber og tøfler til fri afbenyttelse.

Herlighederne kan lejes for ca. 2.500 kr. pr. nat, men husk, at der kun må opholde sig to personer i flyet. Og man må ikke modtage besøg under opholdet.

Små hoteller de mærkeligste steder
Flyet blev indtil for et par år siden brugt som restaurant, men blev så købt af selskabet Hotelsuites.nl, der har specialiseret sig i små hoteller de mærkeligste steder i Holland. Tag bare hotellet i en redningsbåd, i en kran eller et fyrtårn.

Flyhotellet blev købt for ca. 210.000 kr., og restaureret for 3,5 millioner kr., og nu har du altså muligheden for et usædvanligt ophold. Men der skal bestilles plads i god tid, for et to-mands hotel fyldes hurtigt op.

Men en romantisk nat eller to et usædvanligt sted er en mulighed. Man vælger selv om man vil have en madkurv om morgenen eller køleskabet bare skal fyldes op, og der kan bestilles røde roser ved siden af - og en flaske champagne.

Se også: Concorden som luksussuite